Bochkor Gábor kemény kritikája Balogh Leventéről és Az álommeló versenyzőiről: Aki hülye, és odamegy, akkor legyen megkínozva

Bochkor Gábor nem tartotta magában a véleményét. 

2024. április 11., 07:18

Szerző:

Bochkor Gábor a rádióműsorában szólalt meg Balogh Levente asszisztens-kereső műsoráról, Az álommelóról. A rádiós szerint a jelentkezők még azt is vállalják, hogy az elnök nyugodtan alázhassa őket. Őszintén elmondta, hogy mit gondol az RTL műsoráról.

„Levente abszolút, ahogy kell, alázza őket, és tényleg mindenféle megalázó melót ad nekik, hogy próbára tegye őket. De ez így van rendjén, aki hülye, és odamegy, akkor legyen megkínozva. Én abszolút Leventével vagyok. Ennek a műsornak ez a lényege, hogy alázol fiatalokat, és aki a legkevésbé sír, az megkapja a melót. Nagyjából ezt látom ebből a műsorból”

– mondta Bochkor Gábor a műsorban, amit a story.hu vett észre először.

Bochkor egy jelenetet is felidézett a műsorból, amikor az elnök úr az egyik jelöltjének azt mondta, hogy, ha eddig „nem csinálta meg magát”, már nem is fogja. A rádiósnak ezzel a megszólalással kapcsolatban is megvolt a véleménye Balogh Leventéről. 

„Volt egy fiatal, aki elmondta, hogy ő egyébként szokott munkahelyen okoskodni, és ha valamivel nem ért egyet, azt ő meg szokta mondani. Ez nagyon nem tetszett Leventének, ez nagyon nem tetszett az autoriter ásványvízkirálynak. Ez a srác egyébként 39 éves. Levente erre azt mondta: aki 39 éves koráig nem csinálta meg magát, az már nem is fogja. Durr egy pofon. Ez a mondat lesz az, amin mi elkezdünk egy picit vitatkozni, hogy ki mikor érzi azt, hogy már megcsinálta magát. Hogy az életed melyik szakaszában volt, hogy úgy érezted, megvagy. Vagy sosem volt ez meg? Ez csak a karriert illeti, vagy a magánéletet is? Ez ház, gyerek, szuper meló, álomutazás, vagyon, és akkor megvagy?”

 – elmélkedett a rádiós.

(Kiemelt kép: ATV)