Bochkor Gábor váratlan bejelentést tett: Rúzsa Magdi és Curtis is benne van!

Bochkor Gábor ma ünnepli 60. születésnapját.

2024. március 25., 11:24

Szerző:

Ma 60 éve született Bochkor Gábor! A népszerű műsorvezető ebből az alkalomból nagy bejelentést tett.

„Mától Te is nyerhetsz páros belépőt a május 22-i Bochkor 6X születésnapi partira a Kongresszusi Központba”

– áll az alábbi Instagram-posztban. Igen, Bochkor Gábor 60. születésnapja alkalmából nagyszabású koncert lesz két hónap múlva. A házigazda nem maga az ünnepelt lesz, hanem az Ázsia Expresszből addigra visszatérő Till Attila, és fellép majd többek között a Republic, Rúzsa Magdi és Curtis is.

A Bors című kiadvány emellett idézi, amit Bochkor Gábor ma reggel a Retro rádióban mondott. Többek között kiemelte, hogy olyan előadók lépnek majd fel a koncerten, akikhez a műsorvezető valamilyen módon kötődik. Hozzátette ezen kívül:

„elképesztő, kik fogadták el eddig a meghívásunkat! Lesz zene és lesznek, akik szóban mondanak majd egy-két kedveset. Ott lesz az Anna and the Barbies, a drága Charlie, Curtis, Ganxsta Zolee és Big Daddy Laca, a Magna Cum Laude, a Republic, Ruzsa Magdi. És a kedvemért összeáll a Skorpió zenekar, pedig ez nagyon ritkán történik meg! Természetesen ott lesz a Tankcsapda is. Ők mind élőben zenélnek majd, és lesznek, akik néhány keresetlen, kelletlen, vagy kellemes szót szólnak majd. Eljön Riszov Évi, Koko, Anger Zsolt, Dombóvári István, Szujó Zoli, Jakupcsek Gabi, Dobó Kata és Tornóczki Anita, de a lista még nem teljes. Én ott a Lacival, Gyurival és Anett-tel, valahol a színpadon ott leszek és folyamatosan lehet majd látni a reakcióimat és bele is fogok szólni. Ez ugyanis valamiféle rádiós koncert lesz, ahol a házigazda Till Attila lesz.”

Akik nem lesznek ott...

Hatalmas sztárparádé várható tehát aznapra, de nyilván nem lesz ott például G.w.M, ugyanis a rappernek elég csípősen odaszólt tavaly Bochkor Gábor azért, hogy folyton hamisított Gucci-termékekben járnak Kulcsár Edinával. A rapper a Blikk című lapnak nyilatkozva vissza is szólt a műsorvezetőnek:

„nagyon cuki, kedves, aranyos, de ez egyáltalán nem volt sem férfias, sem pedig elegáns. Nem tudom, mi ezzel a célja, de ha hallgatottságot akart, csak fel kellett volna hívnia, szívesen bementem volna a műsorába. Ha annyira biztos abban a kijelentésében, hogy replikát hordunk, miért nem támasztja alá az állítását? Nyugodtan menjen be a Gucciba, kérdezze meg, hogy engem ott hogyan fogadnak, abból is lesz hallgatottsága, ezt garantálom.”

Valószínűleg Shane Tusupra sem kell számítanunk a vendégek között, őt ugyanis Bochkor Gábor akkor kritizálta, amikor bejelentette a kapcsolatát mostani menyasszonyával. Szintén a Blikk szerint a műsorvezető így reagált árra, hogy Shane Tusup azt mondta, végre megtalálta élete nagy szerelmét:

„megint? Hányadikat? Úgy sajnálom szegényt, csak ne fájjon neki, mármint élete szerelmének. Remélem, nem lesz bántás… Eddig nevetségessé tette magát, amit a nők hoztak ki belőle? Hosszú Katinka és Szabó Zsófi? Kihozták belőle azt, ami által nevetségessé vált a szemünkben?”

(Kiemelt kép: a Bochkor Radio Show Instagramja)