Bochkor Gábor barátnőjéről szólta el magát Pásztor Anna élő adásban: ez derült ki a lányról

Bochkor Gábor magánéletéről szóltak a pletykák nemrégen, hát most kiderült, hogy tényleg igaz!

2024. június 22., 07:47

Szerző:

Most már nemcsak sejtjük, hanem biztosan tudjuk, hogy Bochkor Gábor tényleg nem szingli már.

Bochkor Gábor elejtett egy megjegyzést két hónapja...

Még áprilisban volt, hogy Bochkor Gábora a Retro Rádióban arról beszélt, hogy milyen kompromisszumokat kell kötni akkor, ha az ember összeköltözik valakivel. Bochkor Gábornak több hosszú kapcsolata is volt az évtizedek során, így rengeteget mesélhetett a témában – de a sztorizás közben egyszercsak kiderült, hogy nem a múltról beszél, hiszen jelen időben fejezte be a témát.

Amint azt a Story.hu kiszúrta, a 60 éves médiaszemélyiség azt mondta áprilisban a rádióban, hogy egy időben rengeteget élt szállodában, és annyira hozzászokott a hotelekhez, hogy a saját lakásában is olyan rendet szeret tartani, mint amit a szállodai szobákban tapasztal az ember. Ezzel kapcsolatban mondta ezt:

„én például a törülközőket is mindig odarakom a törülközőszárítóra, úgy, hogy ha például kettő is van a pirosból meg a bézsből, aminek az alján kockák vannak hímezve, azt úgy rakom, hogy a kocka kifelé van, és lefelé lóg. Hogy legközelebb, ha belépek, úgy érezzem, mintha a szállodában rendet csináltak volna. Nekem ez már rutin, nem nagy dolog. Azért azt hadd mondjam meg, még mindig nem szóltam, hogy azt sose sikerült úgy visszarakni.”

Ennek kapcsán felröppent a pletyka, hogy Bochkor Gábor talán nem szingli már, hiszen a rádióban úgy beszélt, mintha lenne barátnője, akinek egyelőre nem mondta meg, hogy nem tesz elég szép rendet maga után a fürdőszobában. Na és most ezek után jött a héten Pásztor Anna...

Bochkor Gábor barátnőjéről beszélt Pásztor Anna

Szóval az Anna and the Barbies énekesnője volt az egyik vendég a héten Bochkor Gábor ugyanezen műsorában a Sláger Rádióban. Most a Bors című kiadvány írta meg először a sztorit: Pásztor Anna úgy beszélt a műsorvezető barátnőjéről, mintha köztudomású lenne, hogy létezik.

Az adásban az édeshármasokról volt szó, és mivel Bochkor Gábornak nemrég volt a születésnapja, Pásztor Anna azzal viccelt, hogy ajándékba felajánlhatna neki egy ilyet (igaz, inkább huszadik születésnapra való ajándéknak az édeshármas, mint hatvanadikra). Az énekesnő a következőket mondta:

„Nekem még tartozol a diákéveimért, hogy téged kellett hallgatnom minden reggel egyetemre menet, és ezért az egyik lehetőség a természetben való fizetés. De mivel tiszteletben tartom a párkapcsolatod, hiszen volt is alkalmam találkozni a kedves hölggyel, ezért gondoltam nem rontanék bele, és legyen édes hármas.”

Hát nem sok, de annyi kiderült erről a barátnőről, hogy Bochkor Gábor barátai-ismerősei ezek szerint már ismerik őt.

(Kiemelt kép: a Bochkor Radio Show Instagramja)