Krausz Gábor és Mikes Anna elszánták magukat: itt a hatalmas bejelentés a kapcsolatukról

Alig fél éve, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna megismerték egymást a Dancing with the Starsban, de most...

2024. március 5., 07:48

Szerző:

Krausz Gábor 7 hónappal ezelőtt jelentette be, hogy válnak Tóth Gabival, és az ősz elején derült ki, hogy szerepel majd a Dancing with the Starsban, aminek révén megismerte Mikes Annát. Kapcsolatukról most a táncosnő a Palikék Világa by Manna című adásban vallott a YouTube-on Palik Lászlónak. Manapság trendi kifejezéssel: szintet lépett a kapcsolatuk.

„Együtt élünk, ez nem titok. Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról és este találkozunk”

– mondja Mikes Anna az alábbi videóban, megerősítve, hogy összeköltöztek Krausz Gáborral. A táncosnő azt mondja, egészen álomszerű szerinte a kapcsolatuk, mese habbal, teszi hozzá.

A magánéletéről a következőket monda még:

„olyan ember vagyok egyébként, aki a magánéletét nagyon privátan kezeli. Nekem soha nem volt olyan, hogy kiraktam volna az aktuális barátomat, hogy ő a nagy ő és szelfi, meg nem tudom, micsoda. Soha nem szerettem volna a magánéletemmel felhívni magamra a figyelmet. A következő volt a kérdés, illetve nem is volt kérdés: szeretem ezt az embert vagy nem? Igen, szeretem, ez ezzel jár együtt, ennyi. Ő ez a csomag, és óriási figyelem van rajtunk.”

De ez csak egy kis ízelítő az alábbi beszélgetésből, ami összesen több, mint fél órás. Itt tud belenézni-belehallgatni.

Érdemes és érdekes mindezt összehasonlítani azzal, hogy nem sokkal a válás után Tóth Gabi hogyan beszél Krausz Gáborról. A múlt héten publikált interjújában így beszél kettejükről, és Mikes Annához hasonlóan ő is egy csomagot emleget a sztárséf kapcsán:

„nagyon más filmet néztünk az életről, és emiatt voltak konfliktusaink. De nagyon bírtam a humorát meg azt, hogy ő törekedni akart arra, hogy jobb ember legyen. Egy nagyon nehéz életből jött, nyilván ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is, hogy azért nem volt könnyű feladatom nekem őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, hogy mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen az, hogy családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos múlttal, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe beletörött a bicskám egy picit.”

Tóth Gabi azt is hozzátette ebben az interjúban, hogy végül ő mondta ki, hogy legyen vége. Így fogalmazott:

„én mondtam ki. Többször kért, hogy adjak még egy esélyt, még egy esélyt, még egy esélyt, most majd más lesz, megváltozik, és akkor a végén az ember már... ahogy az esélyek fogynak, elfogy a lélek és az a gyereknek a rovására megy. Azt mindenképp a gyerek szívja meg, akárhogyan nézzük. És azt viszont be kellett látni, hogy ez így nem jó. Viszont ami nagyon jó, hogy látom, hogy neki is jó, és boldog lett. Mert nekem fontos, hogy a gyereknek két kiegyensúlyozott szülője legyen, egy édesapja és egy édesanyja, akik szeretik a gyereket.”

Ezt az interjút itt lehet megnézni.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)