Krausz Gábor és Mikes Anna most legintimebb pillanataikat osztják meg: Figyelem! Szokatlanul romantikus képsorok

Krausz Gábor rendszeresen beszél arról, hogy ő milyen visszahúzódó és nem szeretné a magánéletét most már a nyilvánosság előtt élni. De azért egy promóció kedvéért most kivételt tett.

2024. február 12., 08:18

Szerző:

Krausz Gábor és Mikes Anna a közelgő Valentin-nap alkalmából egy szponzorált posztot jelentetett meg, talán azért, hogy figyelmeztessenek minket, hogy ez az ünnep sem szól másról, csak arról, hogy társaságok árukat vetessenek meg az emberekkel.

Ezúttal a magyar borok népszerűsítésére alakult, Magyar Bor nevű szervezet a kliens, az ő munkájukba segít be a friss kapcsolatban élő sztárséf és a táncosnő az alábbi videóval. Krausz Gábor a következőkkel vezeti be a képsorokat, amik nagyon emlékeztetnek Tóth Gabi és Papp Máté Bence hóban romantikázós, hasonlóan spontánul beállított fotóira:

„folyamatos a nyüzsgés az életünkben. Szeretünk ugyanakkor egy kicsit lelassulni, elvonulni, közösen főzni, egymás társaságában lenni és koccintani egy üveg magyar borral. Figyelem! Szokatlanul romantikus képsorok következnek!”

Hát akkor következzenek!

Krausz Gábor ugyan nem nagyon szokott csak úgy a párkapcsolatáról beszélni, de Mikes Anna nemrég kitárulkozott egy kicsit az Instagramon, válaszolgatva követői kérdéseire. Arra, hogy hogyan érzi magát mostanság, a következő választ adta:

„köszönöm, nagyon jól vagyok, boldog vagyok. Szuper dolgok történnek velem, azt csinálom, amit szeretek, és nagyon jó emberek vesznek körül. Szóval minden a legnagyobb rendben.”

Arról is beszél, hogy nem zavarja-e, hogy Krausz Gáborral kialakult kapcsolata miatt egyik pillanatról a másikra úgymond központi szereplő lett a médiában:

„az igazság az, hogy nem foglalkozom a cikkekkel. Tény, hogy akaratlanul is szembe jönnek azok. Viszont van jó oldala is. Ha értéket képviselő személyek szerepelnek a médiában, úgy van annak szép oldala is. Én mindig is erre törekedtem.”

Mikes Annáról úgy tudni, hogy jó hatással volt nemcsak Krausz Gáborra, hanem a sztárséf viszonyára is a volt feleségével. Pár hete egy névtelen informátor a következőket mondja a profi táncosnőről:

„abban is nagy szerepe volt, hogy Gábor félre tudta tenni a fájdalmát, békét kötött, sőt normális kapcsolatot alakított ki Gabival, valamint annak párjával is.”

Sőt, azt viszont maga Krausz Gábor mondta el, hogy kislánya, Hannaróza mennyire megszerette édesapja új párját. A sztárséf a Palikék világa by Manna című műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy a kislánya is megkedvelte a táncot a Dancing with the Stars alatt, amikor apukáját meglátogatta. Így nem meglepő, hogy a kis Hannaróza Mikes Annához jár táncórára egy gyerekcsoportba.

„Nagyon megszerette Annát, már az elején is volt bent táncóránkon, és láttam, hogy nagyon jó barátnők lesznek, meg volt bent a stúdióban is, úgyhogy Anna-mánia van”

– mondta az alább megtekinthető műsorban Krausz Gábor.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)