Tóth Gabi drámai üzenettel szólítja meg Krausz Gábort: Így érezhette magát exe mellett

Tekintettel arra, hogy Tóth Gabi üzenetében a szakításról van szó, a címzett tehát nyilván Krausz Gábor.

2024. február 10., 06:23

Szerző:

Van egy Utolsó utáni című Instagram, aminek egyik posztját Tóth Gabi most újraközölte a saját Instáján. Ez az Utolsó utáni csakis fekete-fehér szövegekből és képekből áll, mindegyik szöveg témája így vagy új egy fájdalmas szakítással vagy szerelmi drámával foglalkozik. Íme egy tipikus szentencia a blogról.

Tóth Gabi pénteken egy automatikusan eltűnő Instasztoriban az alábbi mondatot reposztolta minden további kommentár nélkül:

„aki szeret, soha nem fogja hagyni, hogy jelentéktelennek érezd magad.”

Erről a posztról van szó.

Természetesen nem tudhatjuk, hogy mit szeretne ezzel mondani, bár felmerül a kérdés, hogy ha szeretne mondani valamit, akkor miért nem mondja, ha meg nem, akkor miért posztolt. Mindenesetre nehéz nem arra gondolni, hogy a sejtelmes üzenet nyilván Krausz Gábornak szól, hiszen egy szakítós blogról való ez a mondat, és Tóth Gabi legutoljára ugye vele szakított.

Nem tudhatjuk biztosan, hogy az énekesnő tényleg jelentéktelennek érezte-e magát Krausz Gábor mellett, de nehéz elképzelni, hogy miért posztolta volna ezt, ha nem így volt. De persze elvileg az is lehet, hogy Tóth Gabinak csak megtetszett ez a fenti mondat (hiszen kétségkívül egy nyilvánvaló igazságot fogalmaz meg) és nem is jutott eszébe, hogy az emberek majd esetleg az ő magánéletének függvényében próbálják majd értelmezni, amit kitett.

Tóth Gabi egyébként nagyon rá van most pörögve a mélyenszántó idézetekre, a legutóbbi posztja is egy ilyet tartalmazott, bár lehet, hogy a dekoltázsa sokak figyelmét elvonta az elgondolkodtatónak szánt üzenetről.

„Az empátia különös és hatalmas dolog. Nincs kész forgatókönyv rá. Nincs helyes és helytelen módszer. Egyszerűen figyelni kell, kitölteni a teret, visszafogni az ítélkezést, érzelmileg kapcsolódni a másikhoz, és átadni a csodálatos gyógyító erejű üzenetet: nem vagy egyedül”

– idézte Tóth Gabi Brené Brown gondolatait az alábbi kép alatt.

Krausz Gábor mindenesetre a maga részéről úgy gondolja, hogy a szakításuk további részletei nem tartoznak a nyilvánosságra. Egy korábbi, jobboldali lapnak adott nyilatkozatában egy kis migránsozás-genderezés előtt a következőket mondta:

„mivel mindketten ismert emberek vagyunk, és a szép pillanatokat is megmutattuk az életünkből, valahol érthető, hogy az embereket érdeklik a velünk kapcsolatos negatív hírek. Kétségtelen, hogy ezzel a sztorival mindent el lehet adni, előfordult, hogy naponta 15-20 kattintás­vadász cikk jelent meg rólunk. De egyszerű oka van annak, hogy miért nem akartam nyilatkozni: igyekszem a négyéves kislányom érdekeit szem előtt tartani. Mindaz ugyanis, ami most megjelenik rólunk, tíz év múlva ugyanúgy elérhető lesz az interneten, és nem szerettem volna, ha az iskolában a szülei válásán csámcsognának, vagy esetleg bántanák ezért. Nem akartam, hogy arról olvasson majd, hogy az édesanyja és az édesapja a nyilvánosság előtt vitatkozik, egymásnak feszül. Ez kettőnk dolga. A házasságunknak vége, és nem tagadom, ez mindig két emberen múlik. Hogy ki a sértett, ki a kevésbé sértett, szintén csak ránk tartozik. Tudatos döntés volt tehát a részemről, hogy nem osztottam meg a nyilvánossággal, mi történt köztünk valójában.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)