Tóth Gabi sok kritikát kapott, hogy nincs érettségije: megdöbbentő, mit nyilatkozott most a tanulásról

Tóth Gabi nem tette le az érettségit, ami miatt kapott is rengeteg kritikát az évek során. A téma most egy friss interjúban került elő.

2024. február 6., 09:22

Szerző:

Tóth Gabi a Hatvani Polgári Szalon vendége volt: a Grassalkovich kastélyban természetesen ezúttal nem dekoltáltban, hanem magasnyakúban, az utóbbi időben védjegyévé vált, copfba font vendéghajjal jelent meg, és elkísérte párja, Papp Máté Bence is, aki pedig bent a szalonban is a fején tartotta látványos kalapját.

A most 34 éves énekesnővel kapcsolatban emlékezetes, hogy 17 évesen vált ismertté a Megasztár című tehetségkutató második évadában, miután a nővére megnyerte az első évadot. Bár Tóth Gabinak Molnár Ferenc Caramel és Palcsó Tamás mögött csak a harmadik helyet sikerült megszereznie, ez a helyezés is példátlan ismertséget hozott neki. Az alább megtekinthető interjúban el is hangzik a kérdés, hogy ennyi év elteltével mit üzenne Tóth Gabi az akkori, tehetségkutatós, szinte még kamasz önmagának. Az énekesnő a következő választ adva, kitérve arra, hogy már bánja, hogy nem tanult tovább:

„nagyon szép élmény volt, de talán jobb lett volna, ha kissé tudatosabb vagyok. Most szólnék annak a kicsi Gabikának, hogy nyugodj meg, várj egy kicsit, tanulj, élj, nem kell mindent ennyire korán elkezdeni, mert a jó élmények mellett kijutott bőven csalódásból is. Viszont ha nem így alakul, talán teljesen más életutam lenne.”

Tóth Gabi talán azért említi ezt a témát, mert az évek során rengeteg kritikát kapott amiatt, hogy nincsen érettségije – még akkor is, ha nincs egyedül ezzel a hazai celebpalettán.

Akárhogy is, szintén szóba kerül az interjúban, hogy a megasztáros tapasztalatai alapján Tóth Gabi aztán az RTL-hez is meghívást kapott, így lett az X-Faktor zsűrijének tagja. A 2016-os évadban az ő egyik mentoráltja, az utóbbi időben inkább magánéleti botrányairól ismert Opitz Barbi lett a vetélkedő nyertese. Ezzel kapcsolatban Tóth Gabi a következőket mondja most:

„vannak közülük olyanok, akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot, de olyanok is akadtak, akik önjáróak lettek, vagy olyan menedzserhez kerültek, akik jobb tanácsokat adtak. Aztán általában visszakanyarodnak hozzám, de én ilyenkor háttérbe vonulok. Mindig azt mondtam, hogy én nem fogok nyomulni, bármikor kérdésetek van, vagy tanácsra van szükségetek, vagy rám, én itt vagyok. Volt, amikor főztem nekik, ruhát vagy pénzt adtam nekik. Például Opitz Barbi olyan volt, mintha a fogadott lányom lenne. Ő egy nagyon tehetséges művész, remélem, visszatalál majd arra az útra, ahol ezt megmutathatja. Ez a stílus is szuper, amiben most ad ki dalokat, de ő sokkal mélyebb csajszi, mint amit most látni belőle.”

Az alább megtekinthető, és a Story.hu által először szemlézett videóban Tóth Gabi azt is felhánytorgatja, hogy velük a Megasztár alatt elhitették, hogy a szórakoztatóipar az, amit ők a tehetségkutatóban láttak. Ehhez képest amikor a műsornak vége lett, kemény tapasztalás volt mindannyiuk számára, hogy mennyire más egy tévéműsorban szerepelni és más a hazai zenei piacon énekesként érvényesülni.

(Kiemelt kép: YouTube/HO TV)