Tóth Gabi megbánta, amit tett: Hibát követtem el

Tóth Gabi a válása bejelentését követő időszakról beszélve mondta el, mi az, amit rosszul csinált.

2024. január 29., 07:48

Szerző:

Tóth Gabi meghökkentő helyesírással mesél a szombat estéjéről az Instagramon:

„tegnap a Győri bál fellépő vendégei voltunk a Fricska Dance-l. Nagyon szuper volt!”

Amint azt augusztusban a fél ország megjegyezte Krausz Gábor keserű vicce kapcsán, a Fricska Dance az a táncegyüttes, aminek a tagja Tóth Gabi új párja, Papp Máté Bence. Íme ők ketten az I. Győri Bálon, amit az Audi Arénában tartottak.

A bálozással-fellépéssel kapcsolatosan a Blikk interjúvolta meg Tóth Gabit, aki azt mondja, nagyon sok szeretettel fogadta őket a közönség, azaz úgy érzi, mégiscsak sikerült magukat elfogadtatniuk a publikummal.

„Mindketten színpadi emberek vagyunk, hatással tudunk lenni a közönségre: a visszajelzések pozitívak, sok gratulációt kapunk, az ő szavaik bizonyítják számunkra, hogy valamit jól mégis csinálunk”

– többek között ezt mondja a témában Tóth Gabi. A fenti posztban korlátozva van ugyan a kommentelési lehetőség, de a kommentek szintén rendkívül pozitívak.

„Szupeül nézte ki!”

– áll az egyik kommentben. Más így fogalmaz:

„nagyszerű pár vagytok! Gyönyörűek vagytok mind a ketten! Legyetek nagyon boldogok! Minden jót Nektek!”

Tóth Gabi úgy érzi, azért ölelte most hirtelen a keblére őket a közönség, mert az utóbbi időben elkezdtek a párjával együtt nyíltan beszélni a kapcsolatukról azután, hogy a válás bejelentését követő első hónapokban az énekesnő jó ideig egyáltalán nem nyilatkozott, nem mutatkozott, miközben gyakorlatilag minden második hír és poszt róla szólt a hagyományos és a közösségi médiában. Az énekesnő most már úgy érzi, hogy ez a taktika hiba volt, azt rontotta el, hogy nem szerepelt eleget augusztus-szeptemberben.

„Talán azt a hibát követtem el, hogy sokáig nem nyilatkoztam, ezáltal olyanok szólaltak meg a magánéletemről, akik nem tudtak rólam semmit. Jó érzés tapasztalni, hogy ilyen nagy szeretettel fogadnak, úgy érzem, most már sokkal nyugodtabb körülöttem minden, mint volt”

– mondja most Tóth Gabi, aki ezek szerint most gyakrabban fog megosztani részleteket a magánéletéről, illetve a kapcsolatáról Papp Máté Bencével. Az új korszak már meg is kezdődött, az énekesnő egy múlt heti interjúban bepillantást engedett abba például, milyen a viszonya a szerelmének édesanyjával:

„egy olyan szerető közegben vagyok, olyan csodálatos családja van a Máténak, amiért nem lehetek elég hálás, hogy befogadtak. Hogy együtt, népzenére bulizhatunk akár az édesanyjával esténként, amikor vacsorát főz nekünk. Ezek mind olyan pillanatok, amik mindent felülírnak az emberben.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)