Örökre eltűnhet Tóth Gabi

Elege van a Tóth Gabiról szóló hírekből? Fellélegezhet.

2024. január 24., 19:50

Szerző:

Amennyiben elege van Tóth Gabi hírekből és Google Chrome-ot használ, van lehetősége arra, hogy soha többet ne kelljen olvasnia az énekesnőről. Elérhetővé vált ugyanis egy ingyenes webes kiterjesztés, amely azt ígéri, hogy minden, az énekesnővel kapcsolatos tartalmat elrejt az internetező elől – szúrta ki az RTL.

A Tóth Gabi Content Blocker leírása így szól: „Ez a Chrome kiegészítő eltávolítja a Tóth Gabihoz kapcsolódó tartalmakat a magyar (.hu) weboldalakról, biztosítva egy Tóth Gabi-mentes böngészési élményt. (…) A kiegészítő állapota egyszerűen szabályozható egy ki- bekapcsoló gombbal. (…) Egyszerű telepítés és azonnali működés”.

Terjed a közösségi médiában a Tóth Gabi-blokkoló híre

Az appról most a Zebulon című Facebook-oldal posztolt. A Google szerint az alkalmazást egy bizonyos Tajti Péter fejlesztette: őt emailben kereste meg a lap, arra voltak kíváncsiak, mikor készült az app, valamint hogy honnan jött a Tóth Gabit eltüntető app ötlete. Az ötletgazda egyelőre még nem válaszolt.

Amit nem lehet szó nélkül kibírni

Tóth Gabi nem csak az olvasókat akasztja ki hétről hétre a készen tálalt magánéletével. Pottyondi Edina rendre megfogalmazza sarkos véleményét az előadóval szemben, bár bevallottan már maga is unja a témát:

„jobban unom kiejteni azt, hogy »Tóth Gabi«, mint amennyire megvetem Tóth Gabit. Pedig kevés dolog irritál jobban, mint a hatalomhoz dörgölőzés, a közpénzből finanszírozott Rolex-életérzés, a gyerekkel lájkvadászat és az önbizalomtól duzzadó butaság. Meg a tartalom nélküli magyarkodás. És akkor még a személyiségzavarok hosszú soráról nem is beszéltem, ami szintén irritáló, ha ennyire reflektálatlan” - fogalmazott Pottyondi.

Nyilvános csoport is alakult a Facebookon A nagy Tóth Gabi biznisz néven, ahol nem túl hízelgő modorban értekeznek az előadó viselt dogairól. 

A botrányhős celeb mellett a nővére, Tóth Vera áll ki rendületlenül.

(Fotó: Tóth Gabi Sztárban sztár leszek)