Tóth Gabi öltözéke kiakasztotta Pottyondy Edinát: A magyar adófizetők nagyvonalúan tartják a paneldívát

Tóth Gabi újra megkapta a magáét Pottyondy Edinától.

2023. december 12., 07:48

Szerző:

Tóth Gabi letiltotta Pottyondy Edinát az Instagramon, holott a humoristanő soha nem kommentelt az énekesnőnek (legalábbis ezen a platformon nem). Legfrissebb videóját Pottyondy Edina azzal kezdi, hogy már un Tóth Gabiról beszélni, de egyszerűen nem lehet őt kikerülni:

„jobban unom kiejteni azt, hogy »Tóth Gabi«, mint amennyire megvetem Tóth Gabit. Pedig kevés dolog irritál jobban, mint a hatalomhoz dörgölőzés, a közpénzből finanszírozott Rolex-életérzés, a gyerekkel lájkvadászat és az önbizalomtól duzzadó butaság. Meg a tartalom nélküli magyarkodás. És akkor még a személyiségzavarok hosszú soráról nem is beszéltem, ami szintén irritáló, ha ennyire reflektálatlan.”

A fenti posztban látható öltözékről a következőket mondja Pottyondy Edina:

„csöcsök és feszület! Gabi Jézusát nem a Golgota-hegyen, hanem a szilikoncsöcs-völgyben feszítették keresztre, és most forog a mennyországban.”

Pottyondy Edina aranybulának nevezi az énekesnőt, aki a Sztárban sztár leszek!-ben feltűnő ékszereket viselt:

„a legnagyobb elismeréssel kell szólnunk a magyar adófizetőkről, akik olyan nagyvonalúan tartják a paneldívát, hogy balkáni Kardashianként flexelhet az inkák kincsével.”

Az alább megtekinthető videóban szóba kerül az is, hogy Tóth Gabi úgy érzi, Tóth Andi tiltotta le őt, pedig fordítva történt, valamint Pottyondy Edina a feszülettel pózoló Gáspár Győző mellett sem tud elmenni anélkül, hogy ne említené meg, hogy Győzike annak idején az MSZP-nek kampányolt a Fidesszel szemben.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)