Tóth Gabi döbbenetesen merész képet posztolt, rögtön jöttek is a beszólások a dekoltázsára

Tóth Gabi Instagramján elég ritka a negatív komment, de azért most jött olyan is.

2024. február 5., 08:31

Szerző:

Tóth Gabi vasárnap Brené Brown amerikai írótól-professzortól posztolt egy gondolatot az Instagramra. A következőket írta:

„az empátia különös és hatalmas dolog. Nincs kész forgatókönyv rá.
Nincs helyes és helytelen módszer. Egyszerűen figyelni kell, kitölteni a teret, visszafogni az ítélkezést, érzelmileg kapcsolódni a másikhoz, és átadni a csodálatos gyógyító erejű üzenetet: nem vagy egyedül.”

Ezekhez a mély gondolatokhoz az énekesnő hasonlóan mély dekoltázst mutató fotót tett ki.

A kép azért lehet meghökkentő, mert Tóth Gabi minden más hazai celebnél többször beszél arról, mennyire fontos a számára a katolikus hit, ezt a hitet viszont sokan nehezen tudják összeegyeztetni azzal, hogy valaki elválik a férjétől és új párkapcsolatot kezd vagy a dekoltázsát mutogatja az Instagramon. Tóth Gabi Instagramján rendkívül ritkák a negatív kommentek, amiből az ember azt feltételezi, hogy az énekesnő (asszisztense) valamilyen módon esetleg szűrheti a hozzászólásokat. Egy-kettő azonban most átsiklott a szűrőn, valaki például ezt írja:

„Gabi, nagyon szépek a melleid. Kérlek segíts, ki csinálta? Köszönöm!”

Más kevésbé híve a humornak és direktben gyalázza az énekesnőt:

„Ostoba tyúk! De miért kellenek a zagyvaságához a mellei?”

De ezzel együtt is túlnyomó többségben vannak a pozitív kommentek. Van például, aki példaképet lát Tóth Gabiban, aki amellett, hogy katolikus meggyőződését hirdeti és a Fidesz mellett kampányol, bátran elválik a férjétől és kiteszi a dekoltázsát az Instagramra:

„Gyönyörű vagy! Gabi, mi akik szeretünk és tisztelünk téged, mi mindig itt leszünk melletted jóban, rosszban! Néha csak csodálom, hogy hogyan vagy ilyen erős, kitartó nő! Csak így tovább, soha ne add fel! Szeretünk!”

Vagy a következő a komment egy női hozzászólótól:

„Mint egy Istennő!!! Óriási, gyönyörű!”

Azt nem tudhatjuk, hogy mire érti a fenti felhasználó, hogy „óriási”, mindenesetre egy korábbi interjújából az derül ki, hogy Tóth Gabi szerint ha vannak istenadta pozitív adottságaink, akkor azokat ki kell használnunk, meg kell mutatnunk. Hát ez is egyfajta értelmezési keretet adhat a fenti posztnak:

„Isten ajándéka az az adottság vagy tehetség, amit kapunk. Nekem ez az állandó félelmem, hogy ezt ne vegyék el tőlem, hogy méltó legyek rá. És méltón tudjam ezt az adományt... és közvetítőként működni. Mert én nem azt élem meg, hogy ez az én nagyságom, sose azt éltem meg.”

És egyébként ugyanebben az interjúban mondta Tóth Gabi azt is, hogy:

„azt gondolom, hogy azokat az időket éljük, amikor már ezekről beszélni kell, és igenis bátornak kell lenni. Hiszem, hogy azért valahol egy keresztényüldözés van. Én ezt tapasztalatból is…”

És a végén mutatunk egy másik, remekül eltalált képet, amit szintén a hétvégén posztolt az énekesnő azzal, hogy neki a zene az élete.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)