Tóth Gabi intim pillanatokat osztott meg, a követők olvadoznak: Kedves, aranyos, jószívű mint te, Gabi!

Tóth Gabi fotósorozatban osztotta meg, hogyan telt az este.

2024. január 31., 07:47

Szerző:

Tóth Gabi kedden először a hétvégi győri bálról osztott meg képeket...

...aztán pedig arról, hogy hogyan telt a kedd délután-este.

„Csodálatos idő volt ma! Mielőtt mentünk Hannikáért az oviba, lejöttünk a Duna-partra sétálni. Utána kezdődött a Jégvarázs-party”

– írja Tóth Gabi az alábbi posztban, ami mellé pár Instasztorit is publikált. A 24 óra után automatikusan eltűnő sztorikban az látszik, hogy a párjával, Papp Máté Bencével sétáltak egyet Szentendrén, majd otthon palacsintát sütöttek a kislányával, Hannarózával, akivel aztán a királylánynak öltözve buliztak.

A rajongók csak úgy olvadoznak a képek láttán, valaki ezt írja:

„Nagyon jó vagy, Gabi! Gratulálok Erdélyből!”

Más úgy érzi, hogy a képek alapján már Hannarózát is ugyanolyan jól megismerte, mint Tóth Gabit:

„Hannika is biztos olyan tehetséges és megértő lesz, mint az anyukája!!! Már most olyan kedves, aranyos, jószívű mint te, Gabi!”

Bár Mikes Anna Instagramján rendszeresek a Tóth Gabit kritizáló kommentek, az énekesnő valószínűleg már nem tűri meg az ilyet a saját fiókjában, de persze az is elképzelhető, hogy csak azok kommentelnek neki, akik valóban szimpatizálnak vele.

„Mindketten színpadi emberek vagyunk, hatással tudunk lenni a közönségre: a visszajelzések pozitívak, sok gratulációt kapunk, az ő szavaik bizonyítják számunkra, hogy valamit jól mégis csinálunk”

– többek között ezt mondta a héten Tóth Gabi arról, hogy úgy érzi, kezd melléállni a közönség. A 34 éves énekesnő úgy érzi, azért ölelte most hirtelen a keblére őket a közönség, mert az utóbbi időben elkezdtek a párjával együtt nyíltan beszélni a kapcsolatukról azután, hogy a válás bejelentését követő első hónapokban az énekesnő jó ideig egyáltalán nem nyilatkozott, nem mutatkozott, miközben gyakorlatilag minden második hír és poszt róla szólt a hagyományos és a közösségi médiában. Az énekesnő most már úgy érzi, hogy ez a taktika hiba volt, azt rontotta el, hogy nem szerepelt eleget augusztus-szeptemberben.

„Talán azt a hibát követtem el, hogy sokáig nem nyilatkoztam, ezáltal olyanok szólaltak meg a magánéletemről, akik nem tudtak rólam semmit. Jó érzés tapasztalni, hogy ilyen nagy szeretettel fogadnak, úgy érzem, most már sokkal nyugodtabb körülöttem minden, mint volt”

– mondta a hétvégén Tóth Gabi, aki ennek megfelelően aztán tényleg el is kezdett most többet megosztani a magánéletéről, a családi életéről. A fenti posztok valamelyest emlékeztetnek arra az idillre, amit Tóth Gabi annak idején a Család.hu-n vezetett blogjában lefestett a házasságáról.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)