Kiderült, Mikes Annának milyen hatása volt Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatára

Krausz Gábor és Tóth Gabi között Tóth Vera a villámhárító szerepét játssza, most kiderült, Mikes Anna milyen hatással van rájuk.

2024. január 8., 07:35

Szerző:

Decemberben Tóth Vera azt nyilatkozta, hogy ő úgy érzi, néha ő a villámhárító Tóth Gabi és Krausz Gábor között. Most a Blikk arról ír, hogy az énekesnő és a sztárséf szakítás utáni viszonyára milyen hatással volt az utóbbi új szerelme, Mikes Anna.

Krausz Gábor a múlt hét pénteken jelentette be, amit már lehetett sejteni: valóban összejöttek a Dancing with the Stars alatt a táncosnővel.

Most egy névtelen informátor beszélt Mikes Annáról, azt állítva, hogy milyen jó hatással volt nemcsak Krausz Gáborra, hanem a sztárséf viszonyára is a volt feleségével. A titokzatos forrás többek között a következőket mondja a profi táncosnőről:

„abban is nagy szerepe volt, hogy Gábor félre tudta tenni a fájdalmát, békét kötött, sőt normális kapcsolatot alakított ki Gabival, valamint annak párjával is.”

Krausz Gábor minden bizonnyal nem igazán örül a névtelen informátor nyilatkozatának még akkor sem, ha igazán hízelgő Mikes Annára nézve, hiszen a sztárséf a hétvégén Tóth Gabi nyilatkozatán kiakadt, azt kérve, hogy ne beszéljen róluk senki. Hát őszintén szólva úgy tűnik, nincs túl nagy esély arra, hogy ez megvalósuljon.

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars Instagramja)