Ez lesz Tóth Gabi új munkája: nincs köze az énekléshez, de már a nyáron elkezdi

Tóth Gabi a párjával együtt vág új vállalkozásba.

2024. február 28., 07:56

Szerző:

Tóth Gabi annak kapcsán nyilatkozott most a Blikknek, hogy a jövő héten fellép majd a Tina Turner-emlékkoncerten. Azt mondja, a tragikus sorsú, tavaly elhunyt énekesnőnek nemcsak a zenéje, hanem az élettörténete is nagyon sokat jelent a számára.

Csak a legfontosabbak: Tina Turner súlyosan bántalmazó házasságban volt Ike Turnerrel. Az énekesnő első gyermeke Craig Turner volt, akinek az édesapja Raymond Hill volt, és akit Ike Turner később örökbe fogadott. Craig Turner 2018-ban hunyt el öngyilkosságra utaló körülmények között. Ronnie Turner volt Ike és Tina Turner egyetlen közös gyermeke, 62 éves volt, amikor 2022-ben hirtelen elhunyt. A Hollywood Reporter híradása szerint azzal értesítették a mentőket, hogy a férfi az utcán összeesett és meghalt, az életét már nem lehetett megmenteni. Tina Turner súlyos betegséggel is küzdött élete utolsó éveiben: dialízisre szorult ekkor és végül veseátültetést hajtottak végre nála. Férje, Erwin Bach egyik veséjét kapta meg.

„Emiatt példaképpé vált számomra, hiszen megmutatta, mennyi mindent elbír egy ember, hogy képes volt a legnehezebb időkben is úgy színpadra állni, hogy senki nem tudta, milyen drámák zajlanak az életében. Amikor nehezebb időszakot élek át, nagyon sokszor eszembe jut az ő életútja, hiszen az, ami számomra nehézség, az ő életéhez képest semmiség”

– mondja a 36 éves énekesnő, akinek ezek szerint ugyan példakép Tina Turner, de azért Tóth Gabival kapcsolatban egyáltalán nincs az az érzése a közönségnek, hogy különösebben titkolná, milyen drámák zajlanak az életében. Mondjuk a házassága válságát tényleg letagadta, de például a múlt heti dührohamát még külön posztolta is.

Az interjú végén azt is említi Tóth Gabi, hogy milyen új vállalkozásba fognak most a nyáron a párjával, Papp Máté Bencével.

„Idén nyáron Mátéval tánctábort szervezünk fiataloknak, ezért is fontos, hogy felelevenítsem a rég megtanult lépéseket. Én a lányokat, míg a párom a fiúkat tanítja majd”

– igaz, a néptánctanítás csak Tóth Gabi számára lesz újdonság, Papp Máté Bencének természetesen nem.

Az énekesnő közben automatikusan eltűnő Instasztorikban fotókat is mutat a Tina Turner-emlékkoncert próbáiról, amikből kiderül, hogy jive-ot fog táncolni, méghozzá Bődi Dénessel. És a táncolós-éneklős fotók-videók közé beszúrja ezt:

„emelem a poharam saját magamra, hogy mennyi nehézségen, szarságon mentem keresztül, és mindig felálltam. Emelem poharam magamra, mert hiába hagyott el sok ember életem során, ugyanúgy folytattam az utamat. Emelem poharam magamra, ismét, mert eddig bármit, amit akartam, szinte elértem. Köszönet, magamnak.”

Tóth Gabi ezen kívül újraposztolja a Budapest Eye nevű tartalomgyártó videóját, amiből az derül ki, hogy az utca embere azt szeretné, hogy a visszatérő Megasztár zsűrijében benne legyen Tóth Gabi.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)