Pottyondy Edina: Tóth Gabi mégis jelen volt a pénteki tüntetésen

Pottyondy Edina Tóth Gabi mellett Curtis botrányáról is beszél az új videójában.

2024. február 20., 07:51

Szerző:

Pottyondy Edina megint új videóval jelentkezett. A múlt hetiben a pénteki tüntetés szervezését jelentette be, ebben a maiban annak megtartásáról és utórezgéseiről is szó van – miután Balog Zoltán megkapja a magáét a népszerű humoristanőtől.

Curtis

A hírességek közül azok kapnak több figyelmet Pottyondytól, akik látványosan elhatárolódtak a megmozdulástól: Curtis és Tóth Gabi. Kettejük közül a rappert említi előbb Pottyondy Edina, az RTL sztárjáról kiderült egyébként, hogy annyian ábrándultak ki belőle a hétvége folyamán, hogy Curtis többezer követőt vesztett. A rapper először a támogatásáról biztosította a pénteki tüntetést, de aztán a szervezőket lehazugozva azt mondta, hogy nem mondott rá igent, hiszen ez egy politikai tartalmú rendezvény.

„Curtis azzal indokolta a visszalépését, hogy ez egy politikai rendezvény. Majd másnap hol bukkant fel a kis komisz hóember? Na hol? Orbán Viktor évértékelőjén

– mondja Pottyondy Edina.

„Curtis profizmusa abból viszont tisztán látszik, hogy dobott egy tóthgabit. A tóthgabizás az a kommunikációs csodafegyver, amit akkor használsz, hogyha valami igazán vállalhatatlant csinálsz, de hogy ezt ne vegyék túl szigorúan az emberek, úgy tompítod, hogy előkapod a gyerekedet és csinál és csinálsz egy közös fényképet, amiről éppen csak az év apukája vagy az év anyukája felirat hiányzik. [...] Curtis ezt a képet posztolta, miközben azzal vádaskodott, hogy a saját céljainkra használjuk a gyerekeket.”

Alább látható a gyermekek felhasználását elítélő rapper fotója, a kérdéses kép Pottyondy Edina videójában úgy jelenik meg, hogy a kisfiú arca ki van takarva. Ebben a posztban egyébként megint írja Curtis, Orbán Viktor évértékelője előtt egy nappal, hogy „A pedofília minden formáját elutasítom, és azt is , ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni. Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz”. Az ezzel a céllal kitétel a fontos ezek szerint.

Készítettünk egy szavazást, véleményezze Curtis elmúlt hetét, aztán lépjünk tovább Tóth Gabira!

Tóth Gabi

Mint szinte minden héten, Tóth Gabi szintén szóba kerül ezúttal is Pottyondy Edina videójában. Róla a következőket mondja a humoristanő:

„a művésznő nem bírta ki, hogy a figyelem nem rá irányul, ezért ő is bejelentkezett, hogy nem jön el a Hősök terére. OK. Elsősorban azért nem, mert állítólag sokat bántották a szervezők. A magam nevében ezt megerősítem. Másodsorban mert nem oldalaktól független a rendezvény. Mondja a békemenet Beyoncéja, és egyébként nem is mondott teljesen igazat. Igazából ott volt velünk ő is, az Elég volt című számát lejátszottuk a tüntetés előtt. Tényleg gonoszak vagyunk.”

Alább lehet megtekinteni a teljes videót.

És ha kedvet kapott, alább található az Elég volt című szám Tóth Gabitól.

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina)