Pottyondy Edina nagy bejelentést tett új videója mellé: Nemcsak a rolexkatolikus Tóth Gabit engedték szabadon

Pottyondy Edina, azaz Tóth Gabi egyik fő kritikusa, valamint Azahriah és Gulyás Márton több más, elsősorban az internetről ismert médiaszemélyiség fog most össze.

2024. február 13., 07:59

Szerző:

Pottyondy Edina egy hosszabb téli szünet után a bejelentéssel egyidőben folytatja keddenként jelentkező videósorozatát, és a mostaniban megint szóba kerül Tóth Gabi, de a fő témája természetesen Novák Katalin.

„Kiderült ugyanis, hogy a tavalyi pápalátogatás alkalmával nemcsak a fricskakeresztény-rolexkatolikus Tóth Gabit engedték szabadon... rikácsolni a szentatya előtt, és nemcsak a Molotov-koktélos turánterroristáknak adott kegyelmet a miniszterelnöki golyóstoll, de nagy titokban a magyar történelem leglojálisabb munkavállalóját, a bicskai gyermekotthon igazgatóhelyettesét, a gyermekbántalmazók Sancho Panzáját, Endre bácsit is szabadon engedte a NER”

– kezdi Pottyondy Edina az alábbi videóban az eszmefuttatását, és kiegészítésnek talán érdemes itt megjegyezni, hogy Tóth Gabi nem a tavalyi, hanem a 2021-es pápalátogatás alkalmával énekelt a pápai mise előtt, tavaly Rúzsa Magdi szerepelt.

Ezen kívül kedd hajnalban több magyar médiaszemélyiség Instagramján is megjelent a következő üzenet, mi Pottyondy Edina oldaláról idézzük a bejelentést.

„Elegünk van.
Oldalaktól függetlenül fontosnak tartjuk, hogy civil emberként felemeljük a hangunkat az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében. Elkeseredettek vagyunk.
Az elmúlt napok történései arra sarkalltak minket, hogy együtt lépjünk ki az online térből. Nagyon nincs rendben, hogy a magyar közélet uszításból, gyűlöletkeltésből, karaktergyilkosságokból áll. És ha ez nem lenne elég kiábrándító, az is kiderült, hogy a pápalátogatás ürügyén szabadon engedtek egy embert, aki aktív segítője volt egy gyermekbántalmazó erőszaktevőnek. Elnöki kegyelemmel szabadult, erkölcsi bizonyítványt kap, bármikor újra gyerekek közelében dolgozhat.
Ami történt, az túlmutat a volt köztársasági elnök és a volt igazságügyi miniszter személyén és felelősségén. A legkiszolgáltatottabb, tragikus sorsú gyermekeket hagyta cserben az állam, amikor egy bántalmazó intézményigazgatóra bízta őket. A cserbenhagyás után most el is árulták az áldozatokat. A dühünket, a fájdalmunkat, az együttérzésünket szeretnénk ezúton is kifejezni.
Hány ilyen ügy van még, amiről nem tudunk és amit elhallgatnak?
Emeld fel te is a hangod, amikor az áldozatok hangja nem hallatszik! Ne fordítsd el a fejed, amikor bántják a védtelent! Ne legyél közönyös!
Találkozzunk február 16-án, pénteken 18:00-kor a Hősök terén!”

A közlemény-meghívó aláírói mind elsősorban az internetről ismert, vagy annak segítségével országosan ismertté vált médiaszemélyiség:

  • Bányai Judit (Nemakarokbeleszólni, Jólvanezígy, Fókuszcsoport)
  • Baukó Attila Azahriah
  • Fancsikai Eszter (Nemakarokbeleszólni)
  • Gulyás Márton
  • Nagy Ádám (Jólvanezígy, Fókuszcsoport)
  • Pottyondy Edina
  • Osváth Zsolt (Zshowtime)
  • Szabó Márton (Jólvanezígy)
  • Tapasztó Orsi (Nemakarokbeleszólni)

Alább látható a teljes poszt.

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina)