Tóth Gabi kifakadt: kirohanásában elmondta, miért nem megy a ma esti tüntetésre

Tóth Gabit egy kommentelő kapacitálta, hogy jöjjön el a pénteki tüntetésre, nem teszi zsebre a választ, amit kapott.

2024. február 16., 07:49

Szerző:

Tóth Gabi posztolt egy újabb közös fotót a párjával, Papp Máté Bencével. A képen az énekesnő szerelme ölében ül és egymást ölelik, a felirat pedig csak annyi, hogy

#azegészvilág,

de azért nem valószínű, hogy Tóth Gabi a színházra gondolt, mert emojikban zöld leveleket, lóherét és csillagokat tett a címke mellé. Nem is ez a legérdekesebb a posztban, hanem az, hogy valaki nem sokkal éjfél után a következő kommentet hagyta a fotó alatt.

„Gabi, ma 18:00 Hősök tere. Van gyereked. Ha nem vagy pedofilszerető, ott a helyed. Nem nyalsz orbánnak tovább”

– írja egy kommentelő.

Ezt Tóth Gabi csak péntek reggel látta, és a következő választ adta kommentben:

„majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek… egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket bal oldali politikusok támogatnak és felhasználják a gyermekvédelmi, pedofil témát a saját politikai céljaikra... nos köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt!”

Amikor Tóth Gabi azt mondja, hogy a szervezők évek óta a lejáratásán dolgoznak, akkor természetesen Pottyondy Edinára és Osváth Zsoltra gondol, akik valóban a ma esti rendezvény két főszervezőjeként jelentek meg a médiában a héten, és akik valóban évek óta rendszeresen és súlyosan kritizálják Tóth Gabit.

Tóth Gabi mellett Curtis is azt mondta, hogy nem fog elmenni a tüntetésre, holott először szerepelt a neve a támogatók között, ezen Osváth Zsolttal nagyon durván össze is vesztek csütörtökön, mindketten hazugnak nevezve a másikat. A tüntetésen részt vevő, illetve azt támogató hírességek listája jelenleg a következő, köztük van néhány TV2-es híresség is, például Till Attila és Tóth Andi. Ez az első rész.

Ez pedig a második, legfrissebb.

Ebben a péntek reggeli posztban Pottyondy Edina a következőket írja:

„ma este hatkor Hősök tere!
Itt vannak az újabb nevek, akik jelezték, hogy támogatják a közös kiállást. Csak azokat írtuk fel a listára, akik írásban is megerősítették, hogy feltehetjük őket oda, ezért van az, hogy sokan, akik megosztották a rendezvényt, nem szerepelnek rajta. Sajnos így is volt, akinek az esetében elkövettük azt a hibát, hogy az igent igenként értelmeztük, és nem gondoltunk arra, hogy az igen nemet jelent…”

Ez a legutóbbi kiszólás minden bizonnyal utalás Curtis fent már említett tiltakozására, ami szerint ő sosem mondott igent erre, ezért le kellett őt venni a támogatók közül. Az alábbi posztjában azt írja:

„ne hazudj, Zsolti!”

Osváth Zsolt erre Instasztoriban képernyőfotókkal bizonyítja, hogy előre megmutatta az eseményt Curtisnek, amihez a támogatását kérte, és a rapper igent mondott.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)