Tóth Gabi elárulta, ettől félti a kislányát: Ne engedd, hogy elvigyenek

Tóth Gabi most saját lányát megszólítva írt az Instagramon legnagyobb félelmeiről.

2024. február 13., 13:18

Szerző:

Tóth Gabi korábban a Család.hu című oldalon írt a nyáron megszűnt blogjában rendszeresen a családjáról, de a 2023-as sajnálatos események után természetesen azt nem folytathatta, így most az Instagramján ír a kislányával kapcsolatban. Hannarózáról újabb fotót posztolt, megint egy olyat, amin a gyermek arca nem látható.

A képhez fűzött üzenet a következő, hogy mi az apropója, azt csak találgatni lehet, persze ha egyáltalán kell egy anyának apropó ahhoz, hogy mélyenszántó gondolatokkal tanítsa, vagy trendibb/magyartalanabb kifejezéssel edukálja a lányát:

„»Hannikám!
Mindig nézz távolra, merj egészet látni, abban majd megtalálod az igazságot és a békét!
Ne engedd, hogy elvigyenek a zajok, mert a csendedben ott lesz a valóság! Sokan nem akarnak látni, igazán szeretni, bátran élni! Ezért közel és erősen hangoztatják majd az általuk hitt igazukat, hogy elnyomják a hangzavarral a saját valóságukat!
Nézz mindig távolra, mert gyönyörűen kirajzolódik minden, ami az utadhoz szükséges igaz lesz!«
Szeretlek!
Anya”

Itt az üzenethez tartozó kép, illetve poszt.

Most kivételesen a kommenteket is érdemes megnézni, mert akad köztük gyöngyszem. Az egyik hozzászólást változtatás nélkül idézzük:

„csak azt hidje el amit te mondasz neki....jött le nekem.”

Tóth Gabi mindenesetre sosem titkolta a félelmeit kislányával kapcsolatban, annak idején például azon aggódott, hogy a gyerek nem alszik és nem is eszik eleget:

„ahogy közeledik az este, én már érzem a gombócot a gyomromban. Minden erővel dolgozom azon, hogy ne érezzem, nehogy Hanni kiszimatolja, de nem megy. Ennek a kis mini dandártábornoknak olyan szenzorai vannak, hogy elképesztő. És nehogy azt gondoljátok, hogy nem olvastam el minden könyvet, írást, tanulmányt, blogbejegyzést a témában, mert elolvastam! Minden létező módszert tanulmányoztam, de amit kipróbáltam, nálunk nem vált be. Amit meg nem próbáltam, azt meg okkal nem próbáltam. Nem tudom otthagyni sírni. Az nem megy. Sem 10 percre, sem 2 perce, sem sehány percre. Nem megy. Szóval zsákutca.”

Másrészt Hannaróza nem is eszik (csak csokit és kolbászt fogyasztana, ha tehetné):

„egy ennyi idős kis szervezetnek szüksége van vitaminokra, ásványi anyagokra. Amúgy is mindig attól rettegek, hogy nem fejlődik rendesen, de így ez fokozottan jellemző. A Krauszom is bevetett már mindent. Szegénykém miattam nem sürgött-forgott annyit a konyhában, mint a kis hercegnője miatt, aki rendre eltolja az elé tett finomságokat. Komolyan néha úgy érezzük, hogy belepusztulunk a tehetetlenségbe.”

Természetesen azóta sok idő telt el, és talán kevésbé kell már aggódni a 4 éves kislányért, aki immár mozaikcsaládban nevelkedik. A hírek szerint mind édesapja, mind édesanyja új párjával remekül kijön.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)