Megdöbbentő, Tóth Gabi énekesnőről ki nyilatkozik most így: Családtagként tekintettem rá, sajnos eltávolodtunk

Tóth Gabi múlt heti nyilatkozatára reagált most az érintett.

2024. február 12., 07:39

Szerző:

Tóth Gabi a múlt héten a Hatvani Polgári Szalon vendége volt: a Grassalkovich kastélyban természetesen ezúttal nem dekoltáltban, hanem magasnyakúban, az utóbbi időben védjegyévé vált, copfba font vendéghajjal jelent meg, és elkísérte párja, Papp Máté Bence is, aki pedig bent a szalonban is a fején tartotta látványos kalapját.

Szóba kerül az interjúban, hogy a megasztáros tapasztalatai alapján Tóth Gabi meghívást kapott az RTL-be, így lett az X-Faktor zsűrijének tagja. A 2016-os évadban az ő egyik mentoráltja, az utóbbi időben inkább magánéleti botrányairól ismert Opitz Barbi lett a vetélkedő nyertese. Ezzel kapcsolatban Tóth Gabi a következőket mondja az alább megtekinthető interjúban:

„vannak közülük olyanok, akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot, de olyanok is akadtak, akik önjáróak lettek, vagy olyan menedzserhez kerültek, akik jobb tanácsokat adtak. Aztán általában visszakanyarodnak hozzám, de én ilyenkor háttérbe vonulok. Mindig azt mondtam, hogy én nem fogok nyomulni, bármikor kérdésetek van, vagy tanácsra van szükségetek, vagy rám, én itt vagyok. Volt, amikor főztem nekik, ruhát vagy pénzt adtam nekik. Például Opitz Barbi olyan volt, mintha a fogadott lányom lenne. Ő egy nagyon tehetséges művész, remélem, visszatalál majd arra az útra, ahol ezt megmutathatja. Ez a stílus is szuper, amiben most ad ki dalokat, de ő sokkal mélyebb csajszi, mint amit most látni belőle.”

Itt lehet visszanézni a szóban forgó interjút, ami azért fontos most, mert reagált rá Opitz Barbara a hétvégén.

Nos, Opitz Barbarát a Blikk kereste meg a fentiekkel kapcsolatban, és a 24 éves, tehát Tóth Gabinál pont 10 évvel fiatalabb énekesnő többek között a következőket mondta egykori mentoráról:

„abszolút a bizalmasom volt, és én is családtagként tekintettem rá abban az időben. Sajnos ezek az alkalmak a műsor után egyre ritkultak, majd teljesen megszűntek. Nincs ennek különösebb oka, ez az évek során alakult így, fokozatosan távolodtunk el. Mindenki folytatta tovább a saját életét, és építette a karrierjét. Viszont a mai napig nagyon hálás vagyok neki minden segítségéért.”

Opitz Barbara egyébként azt is említi az interjúban, hogy nem gondolja, hogy most ne lennének mély gondolatok a számaiban, talán csak az általa választott „latin hangzás” miatt gondolhatja azt valaki, amit Tóth Gabi említ fent.

Tóth Gabi közben a hétvégén újabb fotót posztolt abból a sorozatból, ami még a hóesés idején készült Boldog Attila profi fotóssal, és azt hivatott spontán módon megörökíteni, hogy mennyire szeretik egymást Papp Máté Bencével:

„egy másik kedvenc pillanat, amit drága Atikám elkapott
#önfeledten #nevessavilágba”

Alább látható a kép.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)