Pottyondy Edina most Tóth Gabi friss botrányán háborog: így bünteti a publikum a rikácsolva fricskázást

Pottyondy Edina továbbra sem tud elmenni szó nélkül Tóth Gabi botrányai mellett.

2023. szeptember 5., 08:12

Szerző:

Kedd reggel új videót posztolt Pottyondy Edina, és mint mindig, a humoristanő ezúttal is megtoldja egy-két gondolattal a Tóth Gabi válásáról szóló diskurzust. Pottyondy Edina ezúttal is az elmúlt hét belföldi és bulvárhíreit tárgyalja-kommentálja, és bár az új összeállítás fő témája ezúttal az, hogy Orbán Viktortól származó idézeteket tettek ki egy csepeli gimnázium falára, de szóba kerül a válófélben levő énekesnő is.

Orbán Viktor azt is mondta, hogy egy magyar sosincs egyedül, ehhez kapcsolódóan jegyzi meg Pottyondy Edina:

„Tóth Gabit tényleg nem hagyják egyedül. Olyan védelmet kap a NER-től, mintha a hazánkban vendégeskedő türkmén államfő lenne. Az oroszlányi bányásznapon olyan biztonsági előírások voltak, ami még a Tel Aviv-i reptérnek is dicsőségére válna. A matyólotyó jöttének hírére még a félliteres műanyagpalackokat, az ételtartó-dobozokat és a tableteket is kitiltották, nem beszélve a bőröndökről, fotelekről, zsámolyokról.”

Aztán a történet vége az lett, hogy a tiltólista lekerült az internetről. Tóth Gabi később a koncerten említette is, hogy nem ő, illetve nem az ő stábja kérte, hogy ilyen listát tegyenek közzé. Ezzel kapcsolatban Pottyondy Edina így fogalmaz:

„a koncert előtt pár órával menlevelet kaptak a Tetrapak-dobozok és a kempingszékek: a szervezők visszavonták a terrorriadót, Tóth Gabi pedig vállalta a kockázatát, hogy a rikácsolva fricskázást Samsonite-bőröndök lóbálásával bünteti majd az oroszlányi publikum. A szervezők és a művésznő belátták, hogy ennek a fricskás dolognak már nincs aktualitása: új hét, új botrány.”

Pottyondy Edina a videója végén megjegyzi, hogy nem marad energia Tóth Gabin viccelődni, miután az állam felmondta a napelemekkel kapcsolatos garanciákat. A teljes videót alább lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina)