A tornateremben is Orbán-idézetek várták a csepeli diákokat

Az RTL.hu a Magyar Építők cég oldalán vette észre, hogy a felújított tornatermet Orbán-idézetekkel dekorálták ki a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban.

2023. szeptember 2., 19:14

Szerző:

Nemcsak a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium aulájába, de a tornaterembe is raktak egy Orbán Viktor-idézetet a felújítás után, tudta meg a az RTL.hu  portál. Ahogy arról az RTL Híradó is beszámolt, Dömötör Csaba államtitkár egyik Facebook-posztjának tanúsága szerint az aulában szerepelnek az orbáni intelmek egy plakáton, az RTL pedig a Magyar Építők honlapján kiszúrta, a középiskola Orbán Viktor intelmeivel dekorálta ki felújított tornatermét is.

Az idézetek mellett ide az az Orbán által is használt, másik szállóige is kikerült amely szerint „minden magyar felelős minden magyarért.”

A Magyarország hét törvényének is nevezett miniszterelnöki intelmek az aulában is helyet kaptak. A Jedlik Ányos Gimnázium igazgatója a lapot arról tájékoztatta, a dekorációval ők maguk is csak akkor szembesültek, amikor a felújított helyiségeket először látták. Az igazgató mindezt aggályosnak is találta, ezért kérdéssel fordult a fenntartó Belügyminisztériumhoz, hogy az ügyben foglaljanak állást.

A Belügyminisztérium végül az RTL Híradónak csupán annyit válaszolt, ők nem szólnak bele abba, milyen idézetek kerülnek ki az iskola falára.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor intelmei a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium felújított aulájának falán a 2023. szeptember 1-jei tanévnyitón. Fotó: Dömötör Csaba, Facebook)