444: Orbán Viktor és Giorgia Meloni már nincsenek annyira jóban

A 444.hu tudni véli, hogy az egykori szövetséges olasz miniszterelnök, Giorgia Meloni és Orbán Viktor viszonya jelentősen megváltozott. 

2023. augusztus 30., 13:29

Szerző:

2018 óta először jön Magyarországra Giorgia Meloni. A portál szerint most is inkább Novák Katalin és a Budapesti Demográfiai Csúcs miatt érkezik, mintsem az Orbán Viktorral való kapcsolata miatt. Melonival ugyanis nagyot fordult a világ azóta, hogy egy négyszázalékos párt elnökéből kormányfővé vált – állítja a 444, többek között a Magyar Nemzet augusztusi publicisztikáira hivatkozva. 

A kormányközeli lapban ugyanis már pedzegették, hogy az olasz miniszterelnök megvezette a jobboldali választókat, vagy hogy a globilisták karjaiba került

A Budapesti Demográfiai csúcson ezelőtt már Mike Pence volt amerikai alelnök, Alekszandar Vučić szerb elnök, Janez Janša volt szlovén kormányfő kaliberű vendégek fordultak meg. Hazai előadók tekintetében is színes a paletta, Semjén Zsolt, Kövér László és Kásler Miklós mellett Schmidt Mária is tartott beszédet, ő speciel arról, hogy nagyüzemi módon kasztrálják a férfiakat.

Az idei fórumot Balásy Gyula a Lounge Event Kft. (egykori Moonlight Event Kft.) valamint a Visual Europe Zrt. cégekből álló konzorcium szervezheti bruttó 4,8 milliárd forintért.

(Kiemelt képünkön Giorgia Meloni új olasz miniszterelnök, az Olasz Testvérek (FdI) párt vezetője a szeptember 25-i előrehozott parlamenti választások eredményeképpen megalakuló olasz kormány beiktatási ünnepségéről távozik a római elnöki rezidenciáról, a Quirinale-palotából 2022. október 22-én. Fotó: MTI/EPA/ANSA/Giuseppe Lami)