Elon Musk szerint rendkívül érdekes a magyar családpolitika

Elon Musk, az X-re keresztelt Twitter milliárdos tulajdonosa megosztotta Tucker Carlson Orbán Viktorral készített interjúját.

2023. augusztus 30., 11:08

Szerző:

Tucker Carlson amerikai szélsőjobboldali műsorvezető interjút készített Budapesten Orbán Viktorral, amely közép-európai idő szerint szerda hajnalban jelent meg Carlsonnak az X közösségi oldalán. Ezt az interjút osztotta meg Elon Musk, az X tulajdonosa is. A bejegyzéséhez csak annyit fűzött hozzá, hogy 

„Rendkívül érdekes. Magyarország keményen dolgozik azon, hogy megoldja a születési számok csökkenésének problémáját.”

Az interjúban, amit Orbán is megosztott a saját felületein a miniszterelnök röviden beszélt családpolitikáról is, ám a beszélgetés nagyobb hangsúllyal az orosz-ukrán háborúról, a miniszterelnök szerint küszöbön álló harmadik világháborúról, valamint Magyaroroszág és az Egyesült Államok konfliktusáról szólt.

(Kiemelt képünk: Budapest, 2023. augusztus 30. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által a mai napon közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek (b) a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 21-én. Az interjú közép-európai idő szerint ma jelent meg Carlsonnak az X közösségi oldalán. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Tegnap 17:35

Gyűjtést szervez a Magyar Vöröskereszt és az Ökumenikus Segélyszervezet az árvíz elleni védekezés támogatására, így is hozzá lehet járulni az árvízvédelemhez.