Tucker Carlson megmondta a tutit Budapesten

A Foxtól tavasszal kirúgott jobboldali műsorvezető Budapesten tartott előadást. Szerinte az Egyesült Államok olyan, mint a Szovjetunió, de az USA vezetői azért nem szeretik Magyarországot, amiért Oroszországot sem szeretik.

2023. augusztus 23., 11:52

Szerző:

A Telex beszámolója szerint a Mathias Corvinus Collegium és a Mandiner Millenáris Parkban tartott eseményén több százan jelentek meg. 

Tucker Carlson félórás késéssel érkezett, és elnézést kért David Pressman miatt, szerinte a „féreg” a genderlobbi akaratát akarja rákényszeríteni a magyarokra, megbocsáthatatlan a nagykövet viselkedése. Hozzátette, Pressman nem is diplomata, hanem politikai aktivista, akit azért neveztek ki, mert pénzzel támogatta Biden elnökjelölti kampányát.

Szerinte az Egyesült Államok nem mondhatná meg a magyaroknak, hogyan éljenek, mert Magyarország nem zaklat szomszédos országokat. 

A tévés az USA és a Szovjetunió között vélt felfedezni párhuzamot, hogy „a szovjetek megmondták, hogy Lenint kell istenítened, az amerikai külügyminisztérium pedig megmondja, hogy a transzvesztitákat kell istenítened”.

Carlson szerint az amerikai vezetők ugyanazért utálják Magyarországot, mint Oroszországot, mert keresztény nemzet. Szerinte Orbán azért nem lehet „Putyin seggnyalója”, mert anno gumibottal szorították a rendőrautónak a szovjetbarát rendőrök.

Félórás beszéde után Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával, és az MCC kuratóriumi elnökével beszélgetett. Állítása szerint politikai karrieren nem gondolkodik, a legújabb Orbán-interjúja pedig jövő héten jelenik meg.

(Kiemelt képünk: Tucker Carlson, a Fox News amerikai konzervatív televízió műsorvezetője, közéleti kommentátor előadást tart Esztergomban a Mathias Corvinus Collegium Feszten (MCC Feszt), a Széchenyi téren 2021. augusztus 7-én. MTI/Szigetváry Zsolt)