Pálffy István megkapta Pottyondy Edinától: Ilyen az, amikor egy alkeszre bízod az ellenfeleid összepedózását

Pottyondy Edina új videójában Pálffy Istvánt és L.L. Juniort is kiosztja.

2023. augusztus 29., 09:43

Szerző:

Pálffy István kirúgását is kommentálja Pottyondy Edina a legújabb videójában.

Amint emlékezetes, a TV2 egykori híradósa, majd későbbi KDNP-s politikus és írországi nagykövet visszatért a képernyőre, méghozzá a HírTV-hez. Az első interjújában Márky-Zay Péterrel beszélgetett, és azt találta mondani, hogy

„bizonyos türelemmel kell lenni egy olyan betegség iránt, mint a pedofiloké.”

Ezek után Pálffyt rögtön ki is rúgták. Erre azt mondja Pottyondy Edina, hogy nyilván az volt az interjú bujtatott célja, hogy Márky-Zay Péter nevét összemossák a pedofíliával, de talán Pálffy István nem a megfelelő választás volt erre a célra:

„ilyen az, amikor egy alkeszre bízod az ellenfeleid összepedózását. Én nem vagyok egy belgyógyász, de még én is látom a veséit a szeme alatt. Pálffy 3 millió forintos fizetésért tért vissza a HírTV-re, állítólag a kollégái teljesen ki voltak akadva, hogy »a Marsi Anikó kap ennyit, és hát a Marsi Anikó egy igazi predátor... a szakmában«! Dehát Pálffy megérdemelte a 3 misit, nem? Hát aki ekkora nézettséget tud hozni egy nap alatt...?!”

Alább nézheti meg a teljes adást, amiben Pottyondy Edina hozzászól L.L. Junior gyorshajtási botrányához is, amiről nemrég Sebestyén Balázséknál szintén szó volt.

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina)