Tóth Gabi felháborodott kirohanást posztolt: ebből jött rá, hogy a jó oldalon áll – videó

Tóth Gabi posztolt egy gyűlölködő üzenetet, amit kapott, és mellé egy hosszú, felháborodott videós kirohanást.

2024. február 22., 08:01

Szerző:

Tóth Gabi nem túl meglepő módon nem állt ki a pénteki tüntetés és a gyermekek védelmében indított harc mellett. A döntését meg is indokolta, de most Instasztoriban mutatta meg, milyen gyalázó üzeneteket kap azóta is. A példaként kiragadott üzenet mellé írja a következőket:

„elindítottam a megfelelő jogi lépéseket mindenki után, aki tovább írogat nekem ilyen hazug, vádaskodó, zaklató leveleket! Pedig nagyon egyszerű lenne a dolog! Aki nem kedvel: ne kövessen! Ne írjon! Ne kommenteljen! Akik képesek ilyennek beállítani, ilyen ocsmányságot írni... beteg lelkű emberek! Mindegy, mit gondolnak rólam! Én ilyet sose tudnék írni! És ebből is tudom, hogy a jó oldalon állok, mert sose lennék rá képes, hogy embereknek kommenteljek, üzengessek ilyen ocsmányságokat!!!”

Tóth Gabi sokunk vágyát fogalmazza meg a fenti üzenetben: ugye tényleg milyen jó lenne, ha csak azok beszélhetnének rólunk, akik rajonganak értünk? Sajnos ez egyelőre még Tóth Gabi életében sem valósult meg, de mindenesetre ezek után egy videó következik, ugyanis Tóth Gabi felvette a saját kirohanását és posztolta is a dührohamot.

A 34 éves énekesnő következőket mondja indulatosan:

„naponta több levelet kapok, hogy pedofilokat támogató vagyok. Elment az eszük az embereknek?! Tényleg idáig jutottunk?! Mert az, hogy egy NER-keresztény, matyólotyó, senkiházi, bérenc, csalfa ribanc vagyok, semmi ahhoz képest, hogy eljutunk odáig, hogy pedofilsimogatónak neveztek engem. Tényleg, meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el?! Normálisak vagytok, emberek?! Egyszerűen... álljatok már le! Hagyjatok békén! Szálljatok le rólam! Nektek bajotok van magatokkal, az életetekkel, a rendszerrel, amit rajtam vertek le. Próbál[já]tok az egészet mindenestül az én számlámra írni. Menjetek el orvoshoz! Én is elmentem, én is járok, mert ezt máshogy már nem lehet elviselni. Mert van egy kislányom, van egy életem, amit próbálok élni, de konkrétan zaklatásig mennek a gyűlölködő üzenetek, amikről a mai napig nem tudom, hogy hogy fajulhattak el idáig. Hogy hol van az emberekből a méltóság, az empátia. Meddig mehet el az eszetlen gyűlölködés?! Miért követsz engem? Miért vagy itt az oldalaimon? Egyszerűen lépj túl rajtam! Ennyi.”

Tóth Gabi hozzáteszi, hogy akit zavarnak a tóthgabis cikkek, annak az a teendője, hogy ne kommentálja a róla szóló cikkeket, ugyanis a lapok csak azért cikkeznek az énekesnőről ennyit, mert mindig elolvassák őket az emberek. A kirohanás csúcs-, vagy ha úgy vesszük, inkább mélypontja a következő fejezet:

„na végre örülhetnek, végre fölcsesztem magam, kijöttem a sodromból, képzeljétek el, pedig azért engem nehéz kihozni. De azt hiszem, itt van a zenitpont, tudjátok, amikor is már nincs tovább, ugyanis elegem van, az embernek véges a határ. Emberek vagyunk, jogom van kiborulni nekem is, jogom van tele lenni a tökömnek, na most tele van a tököm, örüljetek, élvezzétek. Legyetek boldogok. Megrázom magam, megigazítom a fejemen a nemlétező kis koronámat, aztán haladok tovább az életemben.”

Tóth Gabi azért támogató üzeneteket is kap, amiket szintén megmutat. Az egyik rajongója például azt írja, hogy az énekesnő példáját követve ő is Hannarózának nevezte el a kislányát.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)