Tóth Gabi elárulta, miért nem volt templomi esküvőjük Krausz Gáborral, és visszaszólt Puzsér Róbertnek

Tóth Gabi sokat sejtetően nyilatkozott az esküvőjéről és visszavágott egyik fő kritikusának is.

2024. február 19., 07:51

Szerző:

Tóth Gabi a Mutasd magad című YouTube-műsor vendége volt, és a vasárnap publikált adásban rengeteg részletet elárult a magánéletéről. Beszélt többek között arról, amit már korábban is említett, hogy mennyire rosszul esett neki, hogy amikor tavaly augusztusban kiderült a válása, akkor nem rásütötték, hanem „ráhúzták ezt a csalfafeleség-bélyeget”, pedig ő először lezárta a kapcsolatát Krausz Gáborral, és csak ezután jött össze Papp Máté Bencével.

„Az, hogy viszonyom volt egy másik férfival a férjem mellett, egyáltalán nem igaz. Amikor realizálódott bennem, hogy érzelmileg merre húzok, akkor én azt letisztáztam. Nem történt az, hogy egy viszonyba keveredtem volna a párommal, és közben a férjemmel együtt éltem”

– idézi Tóth Gabi szavait a Blikk az alábbi videóból.

A beszélgetésben szóba kerül, hogy Krausz Gábortól a válás már csak azért is simán ment, mert egyházi esküvőt nem tartottak. Azért nem kerülhetett ilyenre sor, mert az énekesnő és a sztárséf eltérő vallásúak.

„Ami késik, nem múlik. Még fiatal vagyok”

– teszi hozzá a 34 éves Tóth Gabi, ami elég egyértelműen azt jelenti, hogy Papp Máté Bencével viszont nincs ilyen akadály, tehát a jövőben szeretne majd vele oltár elé állni, ha úgy alakulnak a dolgok.

Az elmúlt időszak érthető módon roppant megviselte Tóth Gabit, aki azt mondja, a mentális egészsége megsínylette a válást és nyilván azt is, hogy mellette ennyit foglalkozik vele a média, ráadásul ennyire szélsőséges vélemények hangoznak el róla.

„Erősen visszatért a pánikbetegségem... Nagyon durva történet. Nyilván jelezte a szervezetem, hogy nem vagyok egy boldog házasságban”

– meséli Tóth Gabi, aki egyhetes rehabilitációs kúrán vett részt tavaly a mentális és fizikai egészsége helyreállításának érdekében.

Tóth Gabi egyik fő kritikusa Puzsér Róbert, akihez az énekesnőnek az interjúban ennyi üzenete van:

„túl komolyan vesz engem Puzsér, az a baja. Nincs ebben ennyi.”

Alább lehet megtekinteni a teljes interjút.

Puzsér Róbert egyik nemrégiben közzétett eszmefuttatása Tóth Gabiról például így hangzik, csak hogy tudjuk, hogy fent mire reagál Tóth Gabi:

„a Tóth Gabi egy nagyon-nagyon egyszerű képlet. A Tóth Gabi egy viszketeg celeb, aki minden szituációban, minden létező helyzetben látszani akar. Akinek nincsen semmiféle önreflexiója, nem tud reflektálni arra, hogy mit ért a világból és mit nem. Mindenhez, mindenbe bele kell ártania magát, minden helyzetben produkálnia kell magát, és hát ráadásul a Tóth Gabinak, és ez a nagyobbik probléma vele, nem teljesen fejlődött ki a személyisége. Olyan, minthogyha egy 12 éves kislány, akivel elhitették, hogy bármit csinál, az csodálatos, élne ebben a fiatal nőnek vagy hát most már mondhatjuk azt, hogy felnőtt nőnek a testében meg a sorsában. A Tóth Gabi nem egy felnőtt pszichével rendelkező ember. Ennélfogva kicsit olyan is, mintha nem lenne teljesen felelős, amit mond és tesz. [...] A Tóth Gabi, mint magánszemély, meg a Tóth Gabi, mint közszereplő és kulturális mém két különböző fogalom. Ameddig Tóth Gabi a Nemzeti Együttműködés Rendszerének a Váci utcai kirakatbabája matyóhímzéses menyecskeként, addig a Tóth Gabi nem pusztán önmagával azonos, hanem betölt egy kulturális helyértéket, és ekként igenis kritikára szorul és kritizálni őt igenis szabadjon.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)