Tóth Gabi szerelme elképesztő videót tett közzé: az egész Váci utca megállt miattuk

Tóth Gabi szerelme, Papp Máté Bence nemcsak a saját tehetségét mutatja meg.

2024. február 17., 07:17

Szerző:

Tóth Gabi és Papp Máté Bence a héten már megmutatták, hogyan néptáncolnak otthon az énekesnő kislányával, a 4 éves Hannarózával (akit az anyukája egyébként Marikának szólít).

Most Papp Máté Bence egy újabb videót posztolt, ezen minden bizonnyal két tanítványával, két roppant tehetséges táncosfiúval ropják, méghozzá a Váci utca kellős közepén. Lehet is látni a háttérben, hogy mennyien megálltak, hogy nézzék őket.

„Találd meg a ritmusodat”

– többek között ezt teszi hozzá Papp Máté Bence a videóhoz címkében.

Tóth Gabi vs tüntetés

Pénteken Tóth Gabi is igen aktív volt a közösségi médiában. Miután többen kapacitálták, hogy menjen el ő is a Hősök terén tartott tüntetésre, először csak kommentben fakadt ki, aztán egy posztot is kitett a témában, ami aztán eltűnt.

„Nos elveszett a posztom, kiteszek hát egy semlegeset… egy »függetlent«. Ha: »Annak akarsz látni, ami nem vagyok«”

– írja az alábbi posztban, egyértelműsítve, hogy Ákostól a Majom a ketrecben című szerzeményből idéz.

Úgyhogy mivel az a fent említett poszt elveszett, csak a következőket tudhatjuk arról, miért nem ment el Tóth Gabi a péntek esti megmozdulásra:

„majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek… egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket bal oldali politikusok támogatnak és felhasználják a gyermekvédelmi, pedofil témát a saját politikai céljaikra... nos köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt!”

Amikor Tóth Gabi azt mondja, hogy a szervezők évek óta a lejáratásán dolgoznak, akkor természetesen Pottyondy Edinára és Osváth Zsoltra gondol, akik valóban a ma esti rendezvény két főszervezőjeként jelentek meg a médiában a héten, és akik valóban évek óta rendszeresen és súlyosan kritizálják Tóth Gabit.

Tóth Gabi mellett Curtis is azt mondta, hogy nem fog elmenni a tüntetésre, holott először szerepelt a neve a támogatók között, ezen Osváth Zsolttal nagyon durván össze is vesztek csütörtökön, mindketten hazugnak nevezve a másikat. A tüntetésen részt vevő, illetve azt támogató hírességek listája jelenleg a következő, köztük van néhány TV2-es híresség is, például Till Attila, Kiss Ramóna és Tóth Andi.

Feketében

Tóth Gabi egyébként a hét vége felé egy közös fotót is posztolt Papp Máté Bencével, ezen a két előadóművész csupafeketébe öltözve ölelkezik. A Fricska együttes táncosa nem is nagyon szokott a feketén kívül más színt viselni, az oldal tetején látható fotó egy kivétel, ami csak erősíti ezt a sokak által követett stílusszabályt.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)