Tóth Gabi megmutatta, mit csinálnak esténként Papp Máté Bencével lefekvés előtt – videó

Tóth Gabi korábban is nyilatkozott a témában, most itt a videó.

2024. február 14., 07:47

Szerző:

Tóth Gabi nemrég arról nyilatkozott, hogy esténként otthon rendszerint nem tévénézéssel üti el az időt, mint a legtöbben, hanem... néptáncol az anyósával.

„Egy olyan szerető közegben vagyok, olyan csodálatos családja van a Máténak, amiért nem lehetek elég hálás, hogy befogadtak. Hogy együtt, népzenére bulizhatunk akár az édesanyjával esténként, amikor vacsorát főz nekünk. Ezek mind olyan pillanatok, amik mindent felülírnak az emberben”

– mondta a 34 éves énekesnő egy interjúban pár hete. Nos, kedd este az Instagramra tett ki egy sztorit, ami 24 óra után automatikusan eltűnő videón mutatja meg, hogyan szoktak otthon este néptáncolni a párjával. A most publikált felvételen azonban a sztárpár nem az anyukával, hanem Tóth Gabi kislányával, Hannarózával táncol.

„Egy átlagos este”

– írja Tóth Gabi a videóhoz sok-sok szívecskével. A felvétel azzal kapcsolatban is emlékeztető, hogy az énekesnő tényleg nem közismert keresztnevén, Hannarózának szólítja a lányát.

„Marika, nagyon nagy vagy!”

– hangzik el a videóban. A táncot természetesen a Fricska táncegyüttes tagjaként megismert Papp Máté Bence irányítja, egy kicsit megmutatva, milyen lehet ő, amikor a munkáját végzi, azaz gimnazistáknak tanít néptáncot a Baár–Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Diákotthonban előadói karrierje kiegészítéseképpen. Amint az tavaly év vége felé kiderült, a férfi már legalább 2014 óta az intézményben dolgozik, és az óraadáson kívül a II. kerületi iskola tanításon kívüli tevékenységeiben is részt vesz. Nemhogy ő maga is elment az idei szalagavatóra, ott volt az afterpartin is, ahova ráadásul Tóth Gabit is magával vitte.

A legutóbbi posztjában egyébként Tóth Gabi szintén a kislányát szólította meg, a következőket írva neki:

„»Hannikám!
Mindig nézz távolra, merj egészet látni, abban majd megtalálod az igazságot és a békét!
Ne engedd, hogy elvigyenek a zajok, mert a csendedben ott lesz a valóság! Sokan nem akarnak látni, igazán szeretni, bátran élni! Ezért közel és erősen hangoztatják majd az általuk hitt igazukat, hogy elnyomják a hangzavarral a saját valóságukat!
Nézz mindig távolra, mert gyönyörűen kirajzolódik minden, ami az utadhoz szükséges igaz lesz!«
Szeretlek!
Anya”

Tóth Gabi minden bizonnyal azért mutatja meg ezeket a pillanatokat, hogy visszanyerje a közönség szeretetét. Korábban nyilatkozott is arról, hogy úgy érzi, végre kezdenek újra mellé állni az emberek.

„Mindketten színpadi emberek vagyunk, hatással tudunk lenni a közönségre: a visszajelzések pozitívak, sok gratulációt kapunk, az ő szavaik bizonyítják számunkra, hogy valamit jól mégis csinálunk”

– többek között ezt mondta korábban Tóth Gabi arról, hogy úgy érzi, kezdi újra visszafogadni őt a nagyközönség. A 34 éves énekesnő úgy érzi, azért ölelte most hirtelen a keblére őket a közönség, mert az utóbbi időben elkezdtek a párjával együtt nyíltan beszélni a kapcsolatukról azután, hogy a válás bejelentését követő első hónapokban az énekesnő jó ideig egyáltalán nem nyilatkozott, nem mutatkozott, miközben gyakorlatilag minden második hír és poszt róla szólt a hagyományos és a közösségi médiában. Az énekesnő most már úgy érzi, hogy ez a taktika hiba volt, azt rontotta el, hogy nem szerepelt eleget augusztus-szeptemberben.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)