Tóth Gabi előző dekoltázsfotójából is botrány lett, az új még keményebb, ráadásul nem akárki készítette

Tóth Gabi új, szexis fotóját a TV2 egy jól ismert sztárja készítette.

2024. február 12., 13:24

Szerző:

Pont egy hete posztolta Tóth Gabi a fenti képet, hát újabb hétfő, újabb dekoltázsfotó. Ez a mai azonban nem új.

„10 éve… Kasza Tibi fotózott #táncszerelem”

– írja Tóth Gabi az alábbi képhez, és paprikaemojival utal arra, hogy mennyire pikáns a fotó. A múlt heti szexiskedés is sokak ellenérzését kiváltotta, jöttek a negatív kommentek rendesen, hát valószínűleg lesz dolga a moderátornak ezúttal is.

Az újabb kép azért lehet meghökkentő, mert Tóth Gabi minden más hazai celebnél többször beszél arról, mennyire fontos a számára a katolikus hit, ezt a hitet viszont sokan nehezen tudják összeegyeztetni azzal, hogy valaki elválik a férjétől és új párkapcsolatot kezd vagy a dekoltázsát mutogatja az Instagramon. Tóth Gabi Instagramján rendkívül ritkák a negatív kommentek, amiből az ember azt feltételezi, hogy az énekesnő (asszisztense) valamilyen módon esetleg szűrheti a hozzászólásokat.

Tóth Gabi egyébként nemcsak az Instán pörög ma, hanem a Blikk is érdekes interjút közölt... ha nem is vele, de róla. A 34 éves énekesnő annak idején ugyanis az X-Faktorban volt a zsűri tagja, és az ő mentorkodása segítette annak idején győzelemhez Opitz Barbarát. Vele kapcsolatban nyilatkozta ezt Tóth Gabi a múlt héten az X-Faktor szereplői kapcsán:

„vannak közülük olyanok, akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot, de olyanok is akadtak, akik önjáróak lettek, vagy olyan menedzserhez kerültek, akik jobb tanácsokat adtak. Aztán általában visszakanyarodnak hozzám, de én ilyenkor háttérbe vonulok. Mindig azt mondtam, hogy én nem fogok nyomulni, bármikor kérdésetek van, vagy tanácsra van szükségetek, vagy rám, én itt vagyok. Volt, amikor főztem nekik, ruhát vagy pénzt adtam nekik. Például Opitz Barbi olyan volt, mintha a fogadott lányom lenne. Ő egy nagyon tehetséges művész, remélem, visszatalál majd arra az útra, ahol ezt megmutathatja. Ez a stílus is szuper, amiben most ad ki dalokat, de ő sokkal mélyebb csajszi, mint amit most látni belőle.”

Nos, Opitz Barbarát a Blikk kereste meg a fentiekkel kapcsolatban, és a 24 éves, tehát Tóth Gabinál pont 10 évvel fiatalabb énekesnő többek között a következőket mondta egykori mentoráról:

„abszolút a bizalmasom volt, és én is családtagként tekintettem rá abban az időben. Sajnos ezek az alkalmak a műsor után egyre ritkultak, majd teljesen megszűntek. Nincs ennek különösebb oka, ez az évek során alakult így, fokozatosan távolodtunk el. Mindenki folytatta tovább a saját életét, és építette a karrierjét. Viszont a mai napig nagyon hálás vagyok neki minden segítségéért.”

Opitz Barbara egyébként azt is említi az interjúban, hogy nem gondolja, hogy most ne lennének mély gondolatok a számaiban, talán csak az általa választott „latin hangzás” miatt gondolhatja azt valaki, amit Tóth Gabi említ fent.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)