Tóth Gabi így vall Krausz Gáborról: Ő a sértett fél, hiszen én hagytam el, megértem azt, ha ő egy kicsit indulatosabb velem

Tóth Gabi videós interjúban tett vallomást, a drogok és a függőség is szóba került Krausz Gábor kapcsán.

2024. február 26., 07:53

Szerző:

Folytatódott Tóth Gabi interjúja a Mutasd magad! című YouTube-csatornán, és ezúttal az énekesnőt többek között a házasságról kérdezték. Az intézményről általánosságban így beszél:

„egy szép dolog. Házasságban hiszek, hiszek abban, hogy Isten színe előtt összekötni az életedet azzal, akit szeretsz és gyermekeket nevelni az életnek a legfontosabb értelme és a legnagyobb felelősség. És ha erre képes vagy, akkor igazából mindenre is képes vagy. És semmi más nem számít. Továbbra is ugyanebben hiszek, és hiszem azt, hogy megadatik majd nekem egyszer, ha elsőre nem is sikerült, de másodjára talán.”

Ezzel kapcsolatban azt mondja, Tóth Gabi, hogy tervezni egyelőre nem tervez következő házasságot, hiszen most nem tervez egyáltalán semmit.

 A saját házasságáról is őszintébben beszélt, mint korábban bármikor. Többek között a következőket mondja arról, miért futott zátonyra a kapcsolatuk Krausz Gáborral:

„nagyon más filmet néztünk az életről, és emiatt voltak konfliktusaink. De nagyon bírtam a humorát meg azt, hogy ő törekedni akart arra, hogy jobb ember legyen. Egy nagyon nehéz életből jött, nyilván ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is, hogy azért nem volt könnyű feladatom nekem őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, hogy mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen az, hogy családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos múlttal, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe beletörött a bicskám egy picit.”

Amint arról korábban már volt szó, végül az énekesnő mondta ki, hogy legyen vége. Erről most így vall:

„én mondtam ki. Többször kért, hogy adjak még egy esélyt, még egy esélyt, még egy esélyt, most majd más lesz, megváltozik, és akkor a végén az ember már... ahogy az esélyek fogynak, elfogy a lélek és az a gyereknek a rovására megy. Azt mindenképp a gyerek szívja meg, akárhogyan nézzük. És azt viszont be kellett látni, hogy ez így nem jó. Viszont ami nagyon jó, hogy látom, hogy neki is jó, és boldog lett. Mert nekem fontos, hogy a gyereknek két kiegyensúlyozott szülője legyen, egy édesapja és egy édesanyja, akik szeretik a gyereket.”

Tóth Gabi azt is elmeséli, hogy mennyire örül annak, hogy a kislányát most Mikes Anna tanítja táncolni. A táncosnővel kapcsolatban megjegyzi, hogy mennyire hasonlít Krausz Gáborra, de hozzáteszi azonban a következőket exférjével kapcsolatban:

„ő valószínűleg azért a sértett fél, hiszen én hagytam el, és férfiban ez mindig sokkal nehezebb. Tökre megértem azt, ha ő egy kicsit indulatosabb lesz velem kapcsolatban emiatt. De hiszem azt, hogy idővel belátja, hogy nem mindent rajtam kellett volna az országnak levernie, hanem azért itt két emberen múlnak a dolgok egy házasságban, nem láttak bele, hogy mi volt, nem látták, hogy mennyit küzdöttem. Nyilván azért nem, mert mi már csak a végterméket szerettük volna megmutatni, a küzdelmünk végén levő nagy, boldog pillanatokat.”

És Tóth Gabi azt a pillanatot is felidézi, amikor elmondta Krausz Gábornak, hogy kezdenek közel kerülni egymáshoz Papp Máté Bencével:

„nem volt semmi még a Mátéval közöttünk, de én mondtam neki, hogy nekem érzelmileg végre olyan beszélgetésekben van részem, amire vágytam és ezért nem szeretném folytatni tovább ezt a kapcsolatot. Tehát én mielőtt bármibe belementem volna Mátéval, ezt a legfontosabb tisztáznom, én lezártam előtte a házasságomat és a kapcsolatomat.”

Alább tudja megnézni az alábbi videót, aminek a jó része Tóth Gabi főbb kritikusairól, Puzsér Róbertről, illetve Pottyondy Edináról szól.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)