Mikes Anna a Krausz Gáborral való kapcsolatára irányuló figyelemről beszélt: Van jó oldala is

Mikes Anna a követői kérdéseire válaszolt az Instagramon.

2024. január 30., 11:19

Szerző:

Mikes Anna automatikusan eltűnő Instasztorikban posztolta, milyen kérdéseket küldtek neki a követői a közösségi médiában – és természetesen posztolta a válaszait is ezekre a kérdésekre. Ezekből megtudhattuk róla többek között a következő információkat:

  • 10 éves kora óta táncol;
  • ha nem táncosnő lenne, akkor nyelvekkel foglalkozna;
  • franciául és angolul beszél felsőfokon, „a spanyolt meg tanították”;
  • a kedvenc színei a fekete, a fehér és a piros;
  • a horoszkópja Oroszlán;
  • a testmagassága 172,5 cm;
  • a versenysúlya 57 kg; illetve
  • a legrosszabb tulajdonsága, hogy türelmetlen.

Arról, hogy mostanában hogyan érzi magát, a következő általános képet adja:

„köszönöm, nagyon jól vagyok, boldog vagyok. Szuper dolgok történnek velem, azt csinálom, amit szeretek, és nagyon jó emberek vesznek körül. Szóval minden a legnagyobb rendben.”

Sokat elárul Mikes Annáról az is, hogy mit válaszolt annak a követőjének, aki arra volt kíváncsi, hogy mit üzenne vissza a múltba a TV2 táncosnője a 18 éves önmagának:

„szívből mindent és bátran! A változásoktól pedig nem kell félni.”

De talán a legérdekesebb válasz az, amiben arról beszél, hogy nem zavarja-e, hogy Krausz Gáborral kialakult kapcsolata miatt egyik pillanatról a másikra úgymond központi szereplő lett a médiában:

„az igazság az, hogy nem foglalkozom a cikkekkel. Tény, hogy akaratlanul is szembe jönnek azok. Viszont van jó oldala is. Ha értéket képviselő személyek szerepelnek a médiában, úgy van annak szép oldala is. Én mindig is erre törekedtem.”

Mikes Annáról úgy tudni, hogy jó hatással volt nemcsak Krausz Gáborra, hanem a sztárséf viszonyára is a volt feleségével. Pár hete egy névtelen informátor a következőket mondja a profi táncosnőről:

„abban is nagy szerepe volt, hogy Gábor félre tudta tenni a fájdalmát, békét kötött, sőt normális kapcsolatot alakított ki Gabival, valamint annak párjával is.”

Sőt, azt viszont maga Krausz Gábor mondta el, hogy kislánya, Hannaróza mennyire megszerette édesapja új párját. A sztárséf a Palikék világa by Manna című műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy a kislánya is megkedvelte a táncot a Dancing with the Stars alatt, amikor apukáját meglátogatta. Így nem meglepő, hogy a kis Hannaróza Mikes Annához jár táncórára egy gyerekcsoportba.

„Nagyon megszerette Annát, már az elején is volt bent táncóránkon, és láttam, hogy nagyon jó barátnők lesznek, meg volt bent a stúdióban is, úgyhogy Anna-mánia van”

– mondta az alább megtekinthető műsorban Krausz Gábor.

(Kiemelt kép: Mikes Anna Instagramja)