Krausz Gábor új fotóval mutatja: ennyire bejött neki az élet

Amíg a Tóth Gabit kritizáló kontent csak úgy hömpölyög az interneten, addig Krausz Gábor fotójára csak ajnározó kommentek érkeznek.

2024. február 22., 11:48

Szerző:

Krausz Gábor friss fotóval új posztot jelentetett meg az Instagramon, aminek a felirata rövid és angol nyelvű:

„life is good”.

Azaz a TV2 sztárséfje azt mutatja ezzel a mosolygós portréval, hogy mennyire jó az élet, vagy legalábbis konkrétan az ő élete.

Krausz Gábor > Tóth Gabi

Miközben volt felesége folyamatosan hadakozik a gyűlölködő kommentelőkkel, pont tegnap teljesen ki is akadt miattuk, addig a fenti posztból úgy tűnik, hogy Krausz Gábornak nincs ilyen problémája.

„Csodálatos ember vagy Gábor. Téged csak meg kell becsülni”

– írja valaki hozzászólásban. Egy magázódó kommentelő úgy látja, hogy különösen az utóbbi időben változott Krausz Gábor az előnyére:

„mekkora változás pozitív irányba. Ezt magának, válásának, vagy Annának köszönhető? Vagy globálisan mindennek? Mindegy is. Lényeg az eredmény, a kedves mosoly. Sok boldogságot kívánok szeretettel! Szép jövőt!”

És bár Tóth Gabi volt az, aki a válást kezdeményezte, van kommentelő, aki megjegyzi, milyen jól tette a sztárséf, hogy elvált a kommentelő által ezek szerint nem különösebben kedvelt Tóth Gabitól:

„a legjobb ami történhetett veled, megtörtént. A csere tökéletesre sikerült. Sok boldogságot!”

Érdekes megfigyelni, hogy bár Krausz Gábor

úgy tűnik, hogy amíg ezekért a bűnökért Tóth Gabit folyamatosan kritizálják, addig Krausz Gábor népszerűségét ezek a dolgok szemlátomást egyáltalán nem befolyásolják. Ki tudja, mi lehet vajon annak a hátterében, hogy egy nőt mintha sokkal keményebben büntetne a közvélemény ugyanazokért a dolgokért, mint egy férfit? Egy biztos: Krausz Gábornak tényleg bejött az élet, ha ugyanúgy élhet, ugyanazt csinálhatja, mint Tóth Gabi, de neki nem kell elszenvednie azt a folyamatos kritizálást, ami a volt feleségét éri.

Krausz Gábor – Mikes Anna

Nemcsak Krausz Gábor beszél mostanában arról, mennyire boldog, hanem a párja, Mikes Anna táncosnő is megosztott nemrég néhány ilyen gondolatot a közösségi médiában.

„Nagyon jól vagyok, boldog vagyok. Szuper dolgok történnek velem, azt csinálom, amit szeretek, és nagyon jó emberek vesznek körül. Szóval minden a legnagyobb rendben”

– írta nemrég a követőinek. Arról is vallott ekkor, hogy nem zavarja-e, hogy Krausz Gáborral kialakult kapcsolata miatt egyik pillanatról a másikra úgymond központi szereplő lett a médiában:

„az igazság az, hogy nem foglalkozom a cikkekkel. Tény, hogy akaratlanul is szembe jönnek azok. Viszont van jó oldala is. Ha értéket képviselő személyek szerepelnek a médiában, úgy van annak szép oldala is. Én mindig is erre törekedtem.”

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)