Krausz Gábor és Ördög Nóra viszályát most a sztárséf folytatta újabb képpel

Krausz Gábor és Ördög Nóra nyilván jól tudják, hogy egy ilyen odamondogatósdi mennyire jó promó.

2024. február 5., 09:36

Szerző:

Krausz Gábor a múlt hét csütörtökön jelentette be, hogy már forgatják főzős realityjének, a Séfek séfének új évadát. A felállás negyedik éve változatlan: a zsűriben Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes kaptak helyet, miközben a műsorvezető Ördög Nóra.

A fenti bejelentésre Ördög Nóra viccesen sértődött poszttal reagált szintén az Instagramon. Természetesen nem a bejelentés tartalma zavarta, hiszen az csak annyi volt, hogy

„forog a 6. évad”,

hanem a mellé kitett fotó.

„Köszönöm szépen Krausz Gábornak, hogy életem egyik legelőnytelenebb fotójával jelentette be az oldalain, hogy forgatjuk a Séfek séfe 6. évadát. Cserébe jöjjön az én válogatásom”

– kifogásolja Ördög Nóra Krausz Gábor posztját, megtoldva azt egy sorozatnyi rosszul sikerült képpel. Úgy tűnik, ByeAlex babérjaira pályáznak, aki szinte elárasztotta az Instagramot az utóbbi időben még az alábbiaknál is jóval előnytelenebb képekkel.

A promóciós színezetű odamondogatásnak nem túl nagy meglepetésre jó vége lett: Krausz Gábor

„szent a béke!”

bejelentéssel tette közzé vasárnap egy automatikusan eltűnő Instaposztban, hogy végre találtak egy olyan fotót, amin mind a ketten jól néznek ki. Vagyis mind a négyen. Ide kattintva tudja megtekinteni a felvételt.

Krausz Gábor karját minden bizonnyal különös figyelemmel vizslatják majd a nézők a most rögzített felvételeken, ugyanis a sztárséfnek új tetoválása készült. A TV2 sztárja nemrég beszélt arról, hogy bár korábban nem tetováltatott valami átgondoltan, most egy új tetkón gondolkozik, méghozzá a Dancing with the Starszal kapcsolatosan:

„mostantól átgondoltabban tetováltatok, mert van olyan személyes szöveg és non-figuratív ábra a testemen, amit már nem érzek magaménak, ezeket majd átalakíttatom. Tervbe van véve egy újabb tetkó, ami a Dancingre utalna.”

Ezek után a múlt héten hétfő délután Krausz Gábor egy tetoválószalonból jelentkezett be az Instagramon. A szintén automatikusan eltűnő sztoriban posztolt képen az is látható volt, hogy éppen az alkarján dolgozik a tetoválóművész, szóval vagy máris az új tetoválást csináltatta a Dancing with the Starsról, vagy éppen valamelyik korábbi tetoválásának átalakítása folyt.

Sokan egyértelműnek veszik, hogy az első számú átalakítandó tetoválás Krausz Gábor testén az lehet, amelyik volt feleségét, Tóth Gabit ábrázolja.

Ez a tetoválás azonban mintha nem ugyanott lenne, ahol a múlt héten dolgoztak Krausz Gábor karján, úgyhogy ha valóban tetoválás-átalakítás zajlott, akkor sem Tóth Gabihoz nyúltak hozzá, legalábbis nem pont akkor, amikor a kép készült.

(Kiemelt kép: Ördög Nóra Instagramja)

15:23

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.