Fodor Zsóka nem győzött bosszankodni: Ennyien köszöntötték fel a születésnapján

Fodor Zsóka külföldön volt a születésnapjakor, ezzel kapcsolatban a fejét csóválva mesélt el egy meghökkentő sztorit.

2024. május 29., 15:02

Szerző:

Az Ütős ötös című műsor legutóbbi adásának vendége volt a TV2-n Fodor Zsóka, illetve még négy színész a Barátok köztből: R. Kárpáti Péter, Ábrahám Edit, Tihanyi-Tóth Csaba és Kinizsi Ottó. Az egykori Madgi anyus egy meghökkentő történetet mesélt el: így telt a 80. születésnapja.

Fodor Zsóka hiába menekült külföldre

Igen, ön jól emlékszik, Fodor Zsóka már 82 éves, tegnap ünnepelte a nagy napot. Az adásban azonban a két évvel ezelőtti, kerek évfordulóra emlékezik vissza Till Attila műsorvezető kérdésére, aki úgy tudta, hogy a színésznő nem igazán szereti ünnepelni a születésnapjait, nem szokott örülni annak, hogy még egy esztendővel idősebb lett.

„Majd megkérdezlek 80 éves korodban, hogy mit érzel – örülsz vagy nem örülsz. Én valahogy nem örültem”

– mondja Fodor Zsóka Till Attilának. Hozzáteszi, annyira nem szereti az ünneplést, hogy általában külföldre megy ilyenkor, hogy ne érje utol senki. A 80. születésnapján például dél-Olaszországban volt, a pugliai Bariban. Azt hitte, ezzel megússza, hogy az egész nap a koráról szóljon, de tévedett:

„80 évesen Pécsről az én Gáspár Klári barátnőmmel, aki perfekt olasz Bariba [utaztunk]. Gondoltam, akkor nem ér utol senki, hogy gratuláljon. Csak egyet felejtettem el: hogy az ég és az internet alól nem lehet kimenni. Így nem kapcsolhattam ki a telefonomat, mert hátha elsodródik az olaszul tudó barátnőm, tehát jobb, ha be van kapcsolva. Négyszázan jelezték, hogy »tudjuk ám, hány éves vagy!«”

Alább tudja megtekinteni a vonatkozó adásrészletet.

Egy üdvözlettel kevesebb

Aki idén már biztosan nem zaklatta Fodor Zsókát születésnapi jókívánsággal: Várkonyi András, a Barátok közt egykori Vili bácsija. A két színész azzal kapcsolatosan szerepelt többször is a hírekben idén tavasszal, hogy megszakadt több évtizedes nagy barátságuk, már szóba sem állnak egymással. Fodor Zsóka korábban így fogalmazott vele kapcsolatban, miután Várkonyi András azzal vádolta meg, hogy többször is szó nélkül nem jelent meg egy előre lebeszélt előadáson:

„Elhatároztam magamban (mert zárójelben mondom, hogy én nagyon szeretem az igazi feleségét, a Marikát! Tüneményes! Nagyon jó feleség!), és ehhez tartottam is magam végig, mióta ismerem az Andrist, hogy én rá, bár jobban ismerem, mint a családja, soha rosszat mondani nem fogok. Nem csak őrá, hanem soha senki kollégára. Nem tudnak olyan cikket találni, bárhogy keresgélnek, hogy én valaha rosszat mondtam volna rá. Amit ő csinált, az mellbevágott, mert azóta 170 a vérnyomásom, remeg kezem-lábam, mert ez hitelrontás.”

(Kiemelt kép: TV2/Ütős ötös)