Fodor Zsóka felháborodottan szólt vissza az őt megvádoló Várkonyi Andrásnak: Hogy alázhatott így meg?!

Fodor Zsóka értetlenül áll a vádak előtt.

2024. február 20., 12:19

Szerző:

Fodor Zsóka és Várkonyi András nemcsak a Barátok közt idős házaspárjaként ismertek, mert évtizedek óta dolgoztak már együtt, amikor elvállalták Magdi anyus és Vili bácsi szerepét. A munkakapcsolatnak és barátságnak most azonban vége, mert Várkonyi András tegnap bejelentette, hogy Fodor Zsóka két lebeszélt, közös előadásukra sem ment el, és ezért a színésznek többszázezer forintos kára keletkezett.

Fodor Zsóka ezekkel a vádakkal áll szemben

„Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek. Zsóka pedig nem jött, hiába ment hozzá a sofőr. Letagadta az egészet. Nekem pedig nem küldött egy üzenetet sem”

– többek között ez szerepel Várkonyi András tegnapi nyilatkozatában.

Azzal, hogy az előre lebeszélt előadáson Fodor Zsóka nem jelent meg, természetesen nemcsak bosszúságot, hanem anyagi kárt is okozott.

„Buktam körülbelül három-négyszázezer forintot”

– vallja be Várkonyi András. Mindketten nyilatkoztak tegnap a Blikknek, és mindketten megerősítették, hogy a szakmai együttműködésüknek és a barátságuknak egyaránt vége, de Várkonyi András volt az, aki részletesebben beszélt arról, hogy pontosan mi vezetett a viszályhoz. Az egykori Vili bácsi két olyan közös előadásukról beszél, amiket az ősszel kellett volna prezentálniuk Fodor Zsókával közösen, az egyiket Százhalombattán, a másikat Mátészalkán. Várkonyi András szerint Fodor Zsóka egyszerűen nem ment el ezekre az előadásokra, holott előzetesen le volt beszélve, hogy együtt szerepelnek majd.

Fodor Zsóka válasza

A 81 éves színésznő most a Story magazin honlapjának nyilatkozva mondta el, hogyan látja a fentieket. Többek között a következőket nyilatkozta:

„nem értem, hogy hogy alázhatott így meg. Persze azt mond, amit akar, csakhogy ez hitelrontás és rágalmazás. Én csupán egyetlen esetről tudok, amikor valóban nem mentem el egy előadásra. Az is évekkel ezelőtt történt, és azért nem voltam ott, mert nem értesítettek a munkáról. András viszont két, tavaly ősszel történt fellépést emleget.”

Fodor Zsóka mindenesetre hozzáteszi, hogy jó oka van arra, hogy ne dolgozzon többet együtt Várkonyi Andrással, de erről sok közelebbit nem árul el ebben az interjúban sem, ahogy korábban is meglehetősen szűkszavú volt. Kifejti azonban például a következőket:

„az utóbbi időben már nem szerettem vele fellépni, eltávolodtunk egymástól, de nyilván ez már a mi dolgunk. Az biztos, hogy én udvariasan elutasítottam minden olyan felkérést, ahová közösen hívtak minket!”

Hogy a viszály mikorra nyúlik vissza, azt nem lehet pontosan tudni, de a két színész 2022-ben még vidáman szerepelt együtt egy reggeli műsorban.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/A szomszéd tehene)