„Nálunk az ünnep összetört!” - Várkonyi András szívszorítóan nyilatkozott a karácsonyi ünneplésről

Várkonyi András a lánya elvesztéséről beszélt.

2022. december 22., 08:24

Szerző:

Mint megírtuk, Várkonyi András néhány nappal ezelőtt arról beszélt az RTL Reggeli műsorában, hogy a hideg téli hónapokra egy budapesti panellakásba költöztek a feleségével, mert túl drága lett volna fűteniük a pilisvörösvári otthonukat. Most a színész a karácsonyról és a gyászról is őszintén vallott. 

„Sajnos, egyre fogyatkozik a család. Éveken át Pilisvörösváron voltunk mindnyájan, kinyitottuk a nagy asztalt, és még el kellett mellé helyezni egy másikat is, hogy mindenki elférjen. Tizenketten vettük körbe. Ott volt az édesapám, a kislányom, az öcsém, akik – sajnos – már nincsenek közöttünk. Velünk ünnepelt a testvérem felesége a két gyerekkel, a húgom, nagy családi összejövetel volt. Most már ez mozaikszerűvé vált, hol itt, hol ott vagyunk. Nálunk az ünnep összetört!”

- nyilatkozta Várkonyi András a Borsnak.

 A színész lánya, Várkonyi Andrea négy évvel ezelőtt hunyt el, de a tragédiát a család nem tudta feldolgozni. A Barátok közt Vili bácsija elmondta, hogy nem telik el úgy karácsony, hogy ne emlékeznének meg a lányáról. Az ünnepi időszakot egyedül a 11 éves unokájuk teszi szebbé, aki imád a nagyszülőkkel lenni.

„A legfontosabb dolog az ember életében a család. Mindig van bennünk egy illúzió, hogy ha majd kevesebb munka lesz, több idő jut a szeretteinkre”

- mondta a színész.

(Kiemelt kép: RTL)