Hatalmas reunion: újra együtt Fodor Zsóka és Várkonyi András, azaz Magdi anyus és Vili bácsi

Fodor Zsóka és Várkonyi András elárulták, volt-e valaha köztük barátságnál több.

2022. május 12., 11:14

Szerző:

Csütörtök reggel először szerepelt együtt a TV2 Mokka című műsorában a Barátok közt két színésze: Fodor Zsóka és Várkonyi András. Amint emlékezetes, ők ketten több mint egy évtizedig alakítottak a sorozatban egy házaspárt, Magdi anyust és Vili bácsit. Közös munkájuk a napi szappanoperában 2009-ben ért véget, amikor Fodor Zsóka úgy döntött, hogy felmond, karakterét ezután kiírták a sorozatból, igaz, utólag néhányszor visszatért.

A két színész az interjúban említi, hogy ismeretségük, illetve közös pályafutásuk nem a Barátok közttel kezdődött, hanem jóval korábban: már 1970-ben megvolt Békéscsabán az első olyan darab bemutatója, amiben mindketten játszottak.

„Ez valamiféle sorsszerűség is. Több alkalommal is sikerült találkoznunk: először a Békéscsabai Színházban, utána a szinkronban több alkalommal”

– meséli kapcsolatuk első éveiről Várkonyi András.

Arra a kérdésre, hogy rögtön megvolt-e köztük a kémia, Fodor Zsóka vágja rá a választ:

„igen. Akkor nagyon. Mi mindig barátok voltunk, semmiféle nő-férfi kapcsolat fel sem merült.”

A műsorvezetők a biztonság kedvéért azért Várkonyi Andrástól is megkérdezik, hogy ez utóbbit ő is így érezte-e, de ő megerősíti, hogy tényleg soha nem fűzték romantikus érzelmek Fodor Zsókához:

„nem. Volt más... mások...”

A két színész többek között azt is említi, hogy kapcsolatuk a Barátok közt után sem szakadt meg, továbbra is ugyanolyan jóban vannak, együtt járnak fellépni, közös műsoraik vannak a mai napig. Íme a teljes interjú.

A Barátok közt egykori színészei most

Ullmann Mónika már 10 éve él együtt titkos szerelmével: íme, ki ő

Solti Ádám felesége számára ezért volt különösen fájdalmas, hogy férjének gyereke született szeretőjétől

Rékasi Károly ki akart lépni az életéből: Kinéztem a helyszínt

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)