Rékasi Károly ki akart lépni az életéből: Kinéztem a helyszínt

Úgy érezte nincs értelme a létezésének. 

2022. május 4., 10:02

Szerző:

Rékasi Károly őszintén vallott arról, milyen sötét gondolatai voltak a 2015-ös súlyos balesete után. A színészt a motorjával gázolta egy kanyarodó autós Budapesten és csupán a szerencsének köszönhető, hogy életben maradt. Nemrégiben a 11. műtétjén esett át és remélhetőleg hamarosan mankó nélkül is képes lesz majd járni. 

A színész most elárulta, milyen nehézségekkel nézett szembe a balesete után: a szövegeket sem tudta megjegyezni, amikor egy napisorozatban játszott, ez pedig két évvel később még inkább eljuttatta ahhoz a gondolathoz, hogy nincs értelme a további létezésének. 

„Ki akartam lépni az életemből, kinéztem a helyszínt, megszerveztem mindent”

- nyilatkozta a Hot magazinnak Rékasi Károly, amit a Blikk szúrt ki. 

A színész azzal hitegette magát, hogy kedvese Pikali Gerda és a gyerekei elég fiatalok ahhoz, hogy tovább lépjenek, ám végül az édesanyja miatt mégsem tudta végig vinni a tervét. Elárulta, hogy neki is jut bőven negatív kritikából, de inkább próbál a pozitív dolgokra figyelni. 

„Szegény ember az, akinek csak egy ötlete van, és nekem sikerült felülemelkednem a negatív érzéseken. Nem vagyok hajlandó ölbe tett kézzel arra várni, hogy észrevegye bárki, hogy újra hadra fogható vagyok. Ehhez túl türelmetlen pasas vagyok, ezért most én kopogtatok be a művelődési házakba, s ajánlom magam a nézők szíves figyelmébe. Színházba nem merek bejelentkezni, ahhoz kishitű vagyok, ezt nem merem megtenni”

- folytatta.

A színész arról is beszélt, hogy magának azt kívánja, hogy egyszer ne bántson másokat és egyszer újra szerethető és kedélyes ember legyen. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 (80) 820-111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rékasi Károlyról itt írtunk bővebben

Átesett a 11. műtétjén Rékasi Károly: ilyen állapotban van most a színész

Rékasi Károly elárulta, miért rúgták ki a Barátok köztből

Még egy titkos esküvő: Rékasi Károly és Pikali Gerda is összeházasodott!

(Kiemelt kép: dfp.hu)