Meghökkentő összefüggés: Ábrahám Edit rájött, mi miatt túlmozgékony az unokája

Ábrahám Edit, a Barátok közt Berényi Claudiája rengeteget tanult az utóbbi időben.

2024. május 21., 12:13

Szerző:

Ábrahám Edit 1998 és 2014 között, majd 2019 és 2021 között játszotta Berényi Klaudiát a legendás napi sorozatban, de könnyen lehet, hogy hamarosan már nemcsak színésznőként lesz ismert, hanem asztrológusként is.

Ábrahám Edit és az asztrológia

A 67 éves színésznő a Story.hu-nak vallott arról, hogy egy 30 évvel ezelőtti találkozás óta milyen nagy szerepet játszik az életében az asztrológia. Sőt, egyre nagyobbat, hiszen Ábrahám Edit az utóbbi időben tanfolyamra is jár, hogy minél többet tanuljon meg ezekről az ezoterikus tanokról. Az interjú egyik részében többek között arról beszél, hogy saját családi életében milyen összefüggéseket értett meg asztrológiai ismeretei révén.

„A nagyobb unokám egy energiabomba, sokkal mozgékonyabb, mint a kortársai. De mivel ismerem Léna percre pontos születési idejét, hogyan álltak akkor a bolygók, tudom, hogy ez a túlmozgékonysága emiatt van. Sok esetben jó, ha a szülők elkészítik a gyermekük horoszkópját, mert fel tudnak készülni a gyermek nevelésére, arra, mi lehet az erőssége, gyengesége, a jellembeli adottságaira, ez pedig nagy segítség. Ugyanígy az iskola-, illetve pályaválasztásnál is hasznos, mert idejekorán kiderülhet, hogy nem érdemes bizonyos szakmát erőltetniük a szülőknek. De még pároknak sem árt elkészíttetni a horoszkópjukat, sok olyan dolog kiderül ugyanis, mely hozzájárul a kapcsolat és a mindennapi élet sikeréhez, s hogy a másikat boldoggá tegyék”

– mondja Ábrahám Edit. A színésznő csak hobbiszinten foglalkozik (egyelőre) az asztrológiával, de jól mutatja, hogy mennyire komolyan veszi a dolgot az, hogy három éve heti egyszer iskolába is jár, hogy minél többet sajátítson el a témában.

Ábrahám Edit nagyot fogyott

Tavaly Ábrahám Edit arról vallott, hogy jónéhány kilót leadott az utóbbi időben, és itt megintcsak szóba került az egyik unoka, aki egy kellemetlen kérdéssel adta meg a fogyáshoz szükséges motivációt. A színésznő ennek hatására teljes életmódváltást hajtott végre, és végül összesen 8 kilót adott le. Az egykori Berényi Claudia a TV2-n a Mokka című műsorban beszélt 2023-as fogyásáról részletesebben.

„Januárban éreztem, hogy feljött rám egy jópár kiló. Gondolkoztam rajta, hogy le kéne fogyni, és akkor az unokám megjegyezte, hogy »mama, miért olyan nagy a hasad?!« és ez megadta a végső lökést”

– mondja Ábrahám Edit arról, mikor és hogyan kezdődött az egész.

A színésznőt, aki egyébként Ivancsics Ilona jó barátnéja, egy fogyókúrás receptúra reklámozására kérték fel, ez is hozzásegített az életmódváltáshoz: továbbra is mindent eszik, teszi hozzá, de főleg a mennyiségre figyel oda. A kampány része volt egy fürdőruhás fotózás is, erről is lehet látni felvételeket az alábbi adásrészletben.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)