Barátságot kötött a Szomszédok és a Barátok közt egy-egy főszereplője

A Szomszédok és a Barátok közt színésznői most színházban dolgoznak együtt.

2022. április 29., 11:58

Szerző:

Érdekes interjú kapott helyet a Reggeli című műsorban péntek reggel: a Szomszédok és a Barátok közt egy-egy színésznője szerepelt együtt.

Ivancsics Ilona és Ábrahám Edit már főiskolás korukban ismerték egymást, de aztán vagy húsz évig nem találkoztak, csak messziről figyelték egymás karrierjét. Egy véletlen találkozás hozta őket újra össze pár évvel ezelőtt. Ezt Ábrahám Edit a következőképpen meséli el:

„öt évvel ezelőtt – körülbelül – Szentendrén sétálgattam, és összetalálkoztunk. Beszélgettünk, hogy ki mit csinál, és van az Ivancsics Ilona színház, és mondom, hú de rég játszottam színházban, milyen jó lenne, ha megtalálna egy olyan szerep, ami illik hozzám! Egy testhezálló szerep! Utána Ilona megkeresett engem és kaptam a Színházkomédiában egy nagyon-nagyon jó szerepet.”

Aztán az igazi barátság a két színésznő között ennek a darabnak a próbái során alakult ki. A szentendrei székhelyű Ivancsics Ilona és Színtársai magánszínházhoz később Ábrahám Edit fia, ifjabb Andorai Péter is csatlakozott.

Íme a teljes interjú.

Szomszédok vs Barátok közt

Rékasi Károly elárulta, miért rúgták ki a Barátok köztből

Ábel Anita kislánya egyre jobban hasonlít a Szomszédok Julcsijára

R. Kárpáti Péter szerint a Barátok közt nagy fizetéseit nem a színészek kapták

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)