Ábel Anita kislánya egyre jobban hasonlít a Szomszédok Julcsijára

Mint két tojás.

2021. július 20., 12:51

Szerző:

Ábel Anita ritkán oszt meg képet közösségi oldalán kislányáról, Lucáról, azt is csak az engedélyével, most azonban kivételt tett. A mókás fotón Luca pont úgy néz ki, mint édesanyja 30 évvel ezelőtt a Szomszédokban.

Ábel Anita tiszteletben tartja Luca kérését, és csak ritkán, akkor is csak az engedélyével tesz ki róla képet az Instagram-oldalára. A színésznő követői éppen ezért mindig nagyon megörülnek, amikor új fotót látnak az egyre cseperedő Lucáról, aki immár 12 éves tinédzser. Kommentekben meg is jegyezték, mekkorát nőtt a kislány, mióta Anita legutóbb képet osztott meg róla, és sorra jöttek a megdöbbent hozzászólások, hogy mennyire hasonlítanak, anya és lánya. Luca lassan pont abba a korba ér, mint amennyi édesanyja volt, amikor először feltűnt a képernyőn a Szomszédok című sorozat Mágenheim Júliájaként, és nemcsak a koruk egyezik, hanem kísértetiesen hasonlít is az ország Julcsijára.

Anita és kislánya rengeteg időt töltenek együtt, nagyon jó barátok, és ahogy a bejegyzésből is látszik, nemcsak a külsejük, de a humoruk is nagyon hasonló.

„Rég raktam ki képet Lucáról, most megengedte, csoda történt… és hát az én lányom, ahogy a második kép is bizonyítja! Imádom a humorát!”

– írta a vicces kép mellé a színésznő, amit ITT nézhet meg.

(Kiemelt kép: dfp.hu)