Pénzhoroszkóp: ez a 3 csillagjegy hatalmasat fog kasszírozni az Ikrek havában

Ma kezdődött az Ikrek hava, és a következő 3 csillagjegy számára ez nagyon jót jelent a pénzhoroszkóp szerint.

2024. május 21., 10:47

Szerző:

Ezzel a keddel átléptünk a Bika havából az Ikrek havába, nézzük meg tehát, melyik három csillagjegy számára a legpozitívabb a pénzhoroszkóp előrejelzése a június 21-ig, azaz a nyári napfordulóig tartó időszakra!

Kos (03.21.–04.19.)

Korábbi erőfeszítései végre meghozzák a gyümölcsüket, és ez hamarosan anyagi bevétellel jár majd. De közben azt is jól teszi, ha nem ül a babérjain most sem, mert az Ikrek havában ön mellett áll a szerencse anyagi dolgokban, ami jelentheti azt, hogy váratlan helyről hirtelen pénz áll a házhoz, de azt is, hogy egy vállalkozása jól sül el, ami bevételhez juttatja rövid időn belül.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák csillagjegyben születettek életében most érkezik el végre a mérleg két serpenyőjének kiegyenlítődése. A korábbi időszak inkább kiadásoktól volt terhes, de most ezt a sors extra bevétellel kompenzálja. Minél több kiadása volt az elmúlt időben, annál nagyobb összegre számíthat az Ikrek havában az előrejelzés szerint!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A szokásos bevételeken felül egy nagyobb extraösszeg üti majd a Skorpió markát a most következő időszakban. Amikor megérkezik majd a pénz, emlékezzen a horoszkópra: a kifizetésnek a hatos számhoz lesz majd köze valamilyen módon. Tegyen félre belőle, nehogy olyan könnyen elmenjen majd, amilyen könnyen jön!

(Kiemelt kép: Shutterstock/pathdoc)

Horoszkóp