Horoszkóp: ezt a 3 csillagjegyet szinte páncél védi majd minden bajtól az Ikrek havában

A horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy szülöttei fellélegezhetnek, mert nyugodt és bajtól mentes lesz számukra a holnap kezdődő hónap.

2024. május 19., 20:01

Szerző:

A következő 3 csillagjegy szülötteit a horoszkóp szerint a kegyeikbe fogadják most a csillagok. Kedden kezdődik az Ikrek hava, és ebben a hónapban mintha páncél védené őket minden bajtól most. Mutatjuk, melyik csillagjegyekről van szó.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika megkönnyebbülten veszi majd tudomásul, hogy egy fenyegető dolog, amitől már előre tartott, igazából nem fog megvalósulni, elhárult. És nem ez lesz az egyetlen dolog, ami megkönnyíti majd a dolgát ebben az időszakban: az univerzum mintha az ön keze alá dolgozna, nem fognak értelmetlen hibák becsúszni!

Bak (12.22.–01.19.)

Egyszerűen lepereg minden a Bakról ebben az időszakban, mint a víz a kacsa hátáról. Ami máskor felbosszantja, azt most egy legyintésre sem méltatja. A kellemetlen beszólások, megjegyzések, amik máskor hosszú időre elrontanák a szájízét, most fel sem tűnnek: legfeljebb sajnálatot fog érezni aziránt, aki képes értelmetlen beszólásokra pazarolni az idejét és energiáját. Semmi sem rendítheti majd meg az ön belső békéjét, belső mosolyát, nagyon szép hónapnak néz elébe!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak egy szinte tökéletes hónapnak örvendhet majd: ott lesz az az őrangyal, aki védi önt minden bajtól, bánattól. Egyre figyeljen: tudatosan törekedjen arra, hogy a lelkiállapota megfeleljen annak, amilyen szép időszakot él meg! Érezze és ne tévessze szem elől, hogy az ég milyen különös erővel, milyen hathatósan oltalmazza most önt, és adjon hálát minden nap végén mindezért!

(Kiemelt kép: Shutterstock)