Baba Vanga jósnő ezt jósolta 2024-re: van, ami már be is jött

Baba Vanga Bulgáriában született és élt, 1996-os halálakor már nagy követőtábora volt. Ahogy a jóslatai egymás után teljesednek be, az érdeklődés iránta egyre csak nő.

2024. április 16., 16:05

Szerző:

Vangelija Pandeva Gusterova, azaz közismertebb nevén Baba Vanga, azaz Vanga nagyi egyre bővülő követőtáborral rendelkező jósnő volt. 1911-ben született a ma már Észak-Macedóniához tartozó Sztrumicában – akkor még a Török Birodalom része volt.

Baba Vanga élete – ön hallott már róla?

Mindössze 12 éves volt, amikor egy furcsa esemény történt vele, ami az életét több szempontból is véglegesen meghatározta. Saját bevallása szerint egy tornádó a levegőbe emelte és egy közeli mezőre dobta. Csak hosszadalmas keresés után találták meg. A szemtanúk leírása szerint nagyon rémült volt, a szemét homok és por borította. A fájdalomtól állítólag képtelen volt kinyitni a szemét, és egy drága operációra lett volna szüksége, de a családnak nem csak egy részleges műtétre volt pénze. Így aztán a későbbi Baba Vanga fokozatosan elvesztette a látását, és nem sokkal később a vakok iskolájába kellett járnia.

Különleges képességei miatt már életében rengeteg követője volt, jóslatait a '60-as évektől kezdve vizsgálták. Tekintettel arra azonban, hogy a látását elvesztette és írni nem igazán tanult meg jól, nincs sok megbízható forrás a jóslatai tekintetében. A munkáját-legendáját XXI. századi követői-rajongói tartják életben, azt állítva, hogy Baba Vanga előre figyelmeztetett a csernobili katasztrófára, a 2001. szeptember 11-i terrortámadásra és Diana hercegné halálára is.

Ezeket jósolta 2024-re

Baba Vanga 2024-re vonatkozó jóslatairól most az NDTV nevű oldal ír. A 28 éve elhunyt jósnő szerint 2024 az extrém időjárás éve lesz, és ez részben már be is jött, elég például az elmúlt napokban megdőlt melegrekordokra gondolni. Ha a tudósoknak a globális klímaváltozásra vonatkozó prognózisával jórészt összhangban levő előrejelzésnek hinni lehet, akkor idén még ennél durvább időjárási eseményekre is számíthatunk.

Az egyik legmeglepőbb, leghihetetlenebb jóslat a hackertámadásokra vonatkozik. Megdöbbentő, hogy Baba Vanga azt is megjósolhatta, hogy idén hatalmas káoszt és károkat fognak okozni az internetes támadások, hiszen a jósnő 1996-os halálakor még meglehetősen gyerekcipőben járt az internet, nem igazán lehetett sejteni, hogy mennyire nagy helyet kap majd a mindennapi életben 30 év múlva.

Baba Vanga 2024-gyel kapcsolatban azt látta előre, hogy több terrorcselekményre kerül majd sor Európában, és utalt arra, hogy egy fontos ország biológiai fegyverek tesztelésébe kezd majd idén, vagy akár támadásokat indít. A hatalmi pozíciók világszintű átrendeződése idén gazdasági válságot is okoz majd az előrejelzés szerint.

De nem csak katasztrófákról szólnak a jóslatok: Baba Vanga 2024-re néhány orvosi áttörést is jósolt a gyógyíthatatlan betegségek, köztük az Alzheimer-kór és a rák kezelésére. 

Vége, vége, vége mindennek

Baba Vanga egészen az 5079-es évig mondott jóslatokat, az előrejelzése szerint ekkor lesz majd vége a világnak.

(Kiemelt kép: Shutterstock/shuttersv)

Horoszkóp