Ábel Anita beszólt Sebestyén Balázsnak: Azt gondoltam, egy intelligens ember vagy, ez most megdőlt

Ábel Anita a Balázsék című műsor vendége volt, a válásáról és arról is beszélt, hogy új képesítést fog szerezni hamarosan.

2024. február 1., 10:47

Szerző:

Ábel Anita szerepelt szerdán Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc mellett a Rádió1 reggeli műsorában, amelynek címe Balázsék. A 48 éves színésznő-médiaszemélyiség az adásban említi például, hogy 4-5 éve milyen rosszul-keveset alszik mostanában, amit a menopauzának tud be.

„Nagyon szar alvó vagyok. Rettenetesen rossz alvó vagyok. Nem tudom mitől van... jó, a klimaxtól, utánaolvastam”

Sebestyén Balázs erre megjegyzi, hogy 50 évesen már nincs mit csodálkozni azon, hogy egy nő a változókorba érkezett:

„durvább, mint a Góbi-sivatag!”

Erre a kiszólásra Ábel Anita megpróbálja visszadobni a labdát, hogy Sebestyén Balázsnak is vannak-e ilyen problémái:

„a legnagyobb díva vagy a szakmában, ezt mindenki tudja!”

A műsor egy másik részében Sebestyén Balázs, a hagyományos nemi szerepek nagy védelmezője kiakad azon, hogy micsoda dolog már, ha egy kisfiú horgol, majd arról beszél, hogy az viszont milyen menő, ha egy nő férfias dolgokat csinál, például beáll a férfiak közé egy hokicsapatba. A Cementkert című film híres jelenete juthat erről eszünkbe, amit Madonna a What It Feels Like for a Girl című számmal tett emlékezetessé.

„A lányok felvehetnek farmert és levághatják rövidre a hajukat. Felvehetnek inget és csizmát, mert fiúnak lenni jó. De ha egy fiú úgy néz ki, mint egy lány, az lealacsonyító – mert szerinted lánynak lenni lealacsonyító”

– hangzik el az alábbi filmjelenetben.

A tegnapi adásból kiderül továbbá, hogy Sebestyén Balázst nemcsak a horgoló férfi gondolatától fogja el a poénkodhatnék, hanem más, nálunk nőiesnek elkönyvelt tevékenységektől is, például a jógától. Ez annak kapcsán kerül szóba, hogy Ábel Anita arról beszél, hogy a válása után mennyit segített neki a jóga. Azóta is jógázik, most már készül, hogy letegye az oktatói vizsgát, erre elhangzik, hogy ha a hülyeségnek van határa, akkor az a bikram jóga, amit melegben szokás végezni. Ezek után Ábel Anita arról beszél, hogy mindkét nem és minden korosztály jelen van itt, akár 70 éves hölgyek is jógáznak.

„Spárgázik és nincs rajta bugyi és belenézel a kanyonba...! [...] Olyat tárogat a néni, érted, te meg belepislogsz a kanyonba!”

– mondja erre Sebestyén Balázs, aki valamiért azt hitte, hogy fürdőruhában vagy anélkül szokás bikram jógázni. Ezt a beszólást is próbálja vicces visszavágással elütni Ábel Anita:

„eddig azt gondoltam, egy intelligens ember vagy, ez most megdőlt.”

Mindenesetre ezek után Ábel Anita még mindig úgy érzi, hogy ez az a hely, ahol érdemes őszintén megnyílnia a válásával kapcsolatban. A következőket mondja:

„amikor én váltam, nekem rengeteget segített a jóga, ugyanis blokkokat is old. Nekem volt olyan, hogy egy-egy ilyen póz után sírógörcsöt kaptam. [...] Nekem ez nagyon sokat segített abban, hogy a stabilitásomat megtaláljam az életben.”

Alább tudja végighallgatni a teljes adást.

(Kiemelt kép: YouTube/Szivárványcsaládokért Alapítvány)