Döbbenet: Zoltán Erika így fogyott pár hónap alatt 20 kilót

Zoltán Erika büszke arra, hogy a testsúlya újra ötössel kezdődik, mint régen.

2024. január 17., 10:12

Szerző:

Zoltán Erika a napokban Király Beáta tervezőnő Instagramján tűnt fel, remek formában. Nemcsak a rajongóknak tűnt fel, hogy mennyit fogyott, hanem a Blikknek is, így a lap megkereste a 61 éves énekesnőt néhány kérdéssel.

Az interjúból kiderül, hogy Zoltán Erika egyrészt a menopauza miatt hízott el: tíz évig küzdött a súlyával emiatt. Másrészt tovább nehezítette a dolgot, hogy gerincsérvet kapott, arra pedig szteroidokat, és ez a kezelés szintén a testsúlynövekedést erősítette.

Na de néhány hónappal ezelőtt végre helyreálltak a hormonok Zoltán Erika testében, amit az énekesnő egy életmódváltással is megtámogatott, így lehetséges, hogy mindössze hónapok alatt le tudott adni húsz kilót.

„Most újra ötössel kezdődik a testsúlyom, és noha a fiatalkori 50 kilómhoz képest kicsit többet mutat a mérleg, nemrég még közel húsz kilóval voltam nehezebb”

– meséli Zoltán Erika, aki tavaly tavasszal Palik Lászlóék vendége volt a YouTube-on. Az alábbi felvételhez képest is egyértelműen megfigyelhető a változás a friss fotókon.

(Kiemelt kép: Király Beáta Instagramja)