Marsi Anikó és Palik László fiai: A feszültséget mi is éreztük, talán tudtuk is, hogy jobb, ha elválnak

Marsi Anikó két fia közül az egyik Spanyolországban, a másik az USA-ban szeretne élni.

2024. január 10., 09:15

Szerző:

Marsi Anikó, Palik Vilmos és Patrik Vince láthatóak a Best magazin friss, ma megjelent számának a címlapján.

Palik Vilmos az interjúban többek között arról az időszakról is beszél, amikor szülei, azaz Palik László és Marsi Anikó házassága tönkrement:

„voltak problémáik, a feszültséget Vincével mi is éreztük, talán tudtuk is, hogy jobb, ha elválnak. Engem ezért annyira nem dúlt fel, amikor ezt közölték velünk.”

Palik Vince arról beszél az interjúban, mennyire szereti a nyelveket és a vízilabdát. A célja, hogy ebből a sportból tudjon karriert csinálni, méghozzá Magyarországon vagy akár például Spanyolországban.

Palik Vilmos pedig így beszél a terveiről:

„fizikát, asztrofizikát és matematikát szeretnék tanulni az Egyesült Államokban, mert az a célom, hogy űrhajós legyek, de legalábbis a NASA-nál dolgozzak. Ezt pedig egy amerikai egyetemen keresztül érhetem el.”

Úgy tűnik, egyik gyerek sem ragaszkodik különösebben ahhoz, hogy Magyarországon élje le az életét.

Marsi Anikó mindenesetre a következőképpen beszél a fiairól:

„Vilmos karaktere, gondolkodásmódja, a megoldásai sokkal jobban hasonlítanak az apjáéra. Ő egy elemző, gondolkodó, elmélázó, észérveket sorakoztató gyerek, Vince pedig ösztönlény, mint én, ami a szívén, az a száján. Csak színeikben hasonlítanak. Teljesen különböző karakterek, néha rá is csodálkozom, hogy ők tényleg egy apától és anyától vannak. De manapság elkezdtek összeérni, korábban, azt hiszem, inkább csak elviselték egymást. Sokat tépték a másikat.”

(Kiemelt kép: TV2/Tények)