Marsi Anikó ezért kért bocsánatot Palik Lászlótól

Marsi Anikó most beszélt arról, hogy a válásuk után bocsánatot kért volt férjétől, Palik Lászlótól.

2023. szeptember 12., 11:00

Szerző:

Marsi Anikó a Meglepetés magazinnak nyilatkozott a házasságáról: Gyarmati Gáborral tavaly szeptemberben házasodtak össze. A lapnak többek között azt árulta el, hogy elsősorban a férje volt az, aki nagyon szerette volna a házasságkötést.

A műsorvezetőnő azt mondja, miután elváltak Palik Lászlóval, egy idő után úgy érezte, bocsánatkéréssel tartozik volt férje felé. És nem azért akarta ezt a gesztust megtenni, hogy elérje, hogy az exe megbocsásson neki, hanem valami más volt a cél:

„a válásom után alaposan belenéztem a tükörbe, illetve magamba, és megvizsgáltam, mit csináltam rosszul, min kell változtatnom ahhoz, hogy boldog legyek. Én is és a párom is. A spontenaitásra szavaztam, és arra, hogy kimondom, amit érzek. Később jött csak a felismerés, hogy a volt férjem elé is odaálljak, és őszintén bocsánatot kérjek tőle mindazért, amit abban a házasságban én rontottam el. Nem az volt a cél, hogy megbocsásson, hanem az, hogy az én lelkiismeretem könnyebb legyen. De Laci nagyon okos, intelligens ember, úgyhogy »két legyet ütöttem egy csapásra«, nemcsak feloldoztam, hanem egyben feloldoztattam is.”

Marsi Anikóék egyébként a hétvégén ünnepelték első házassági évfordulójukat, a lagzi ugyanis 2022. szeptember 9-én volt, méghozzá Balatonfűzfőn. Alább lehet megnézni, utólag miket mesélt a TV2 sztárja az esküvőről.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)