Kiderült, milyen a kapcsolat Marsi Anikó és férjének exe között

Marsi Anikó férje korábban Szulák Andrea és Agócs Judit párja is volt. Az utóbbi nyilatkozott most.

2023. február 28., 07:33

Szerző:

Lassan két éve már, hogy kiderült, hogy véget ért Marsi Anikó és Palik László házassága. A Tények műsorvezetőnője azóta új kapcsolatot kezdett, sőt, eljegyezték és össze is házasodott új párjával, Gyarmati Gáborral.

Gyarmati Gábor korábban Szulák Andrea élettársa volt, egy kislányuk született. Később, 2015-ben a taxisofőrként dolgozó férfi Agócs Judittal kezdett kapcsolatot, aminek egy év után vége lett, de a színésznő ekkor már állapotos volt közös kisfiukkal, Artúrral. A kisfiú megszületését követően jött össze Gyarmati Gábor és Marsi Anikó.

Agócs Judit most a Star magazin című kiadványnak beszélt arról, milyen viszony van közte és volt párja új felesége, azaz Marsi Anikó között.

„Valóban egyre közelebbi barátnők vagyunk Anikóval. Nagyon megkedveltem őt, mindig előtérbe helyezi a gyerekeket. Azt vallja, ők az elsők és a legfontosabbak, és csak utánuk jöhet bármi más, ezzel pedig én is teljesen egyetértek. Hálás vagyok a sorsnak, amiért megismerhettük egymást, mert hasonlóan gondolkodunk, és a kisfiam is nagyon megkedvelte őt. Sokat beszélgetünk velük videocseten, és remélem, minél többször tudunk majd találkozni is!”

– meséli a színésznő, aki a Győri Nemzeti Színházban dolgozik. Kiemeli, hogy kapcsolatuk olyan jó Marsi Anikóval, hogy már arra is sor került, hogy a műsorvezetőnő és új férje elmentek megnézni őt a színházban.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)